Guest Al_Capone #1 Публикувано 2 Февруари, 2008 Това е кола оставила дълбок и светъл отпечтък във всеки от тези които го е карал във хората които разпознават себе си в тази статия. Трабанта е нещо много скъпо за мен седи паркиран до Хондата на паркинга. Като се постопли малко мисля да го празтъпча и него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #2 Отговорено 2 Февруари, 2008 (Редактирано) И аз навремето съм проходил на трабант така да го кажем.... то не беше точно трабант а само двигатела от него и беше направен на бъги и гас по черните пътища около Русе Редактирано 2 Февруари, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #3 Отговорено 2 Февруари, 2008 И аз съм започнал с тая кола.....ех спомени, спомени..... И понеже темата се казва траби спорт ето един интересен линк: Trabi + D16A9 = RWD Trabi Преди имаше доста повече инфо за проекта, но за жалост са го свалили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #4 Отговорено 3 Февруари, 2008 Noodle, е това вече е лудница . Много пъти ми се е въртяло подобно нещо в главата, ама пусти пари... . БТВ на трабчо и едно д13 да му боднеш пак ще кърти паветата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове