hooligan_sk 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2008 Сигурно сте го нищили тоя въпрос, но не видях точно такава информация, та да ви питам за хеч 5та генерация без климатик, има ли такова животно, а направо и за купето 5та генерация да ми кажете ако някой знае дали има такъв филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 1 Февруари, 2008 знам,че има но нз къде е и на мен ще ми е интересно да разбера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #3 Отговорено 1 Февруари, 2008 Почти съм сигурен че нямат филтър. Поне така ми каза един майстор който кара Сивик 5ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #4 Отговорено 2 Февруари, 2008 ами колега купето не знам ама Д13ката няма или поне моята и на брат ми нямата или не е точно филтър! иначе под черната пласмаса отпред в кофа където ти е мотор4ето за чистачките като я махнеш отдясно зад акомулатора има една правоъгълна ламарина надигната нагоре на която има нещо като филтърна хартия или в някои сулчаи стар чорапогашник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maks #5 Отговорено 6 Февруари, 2008 Сигурно сте го нищили тоя въпрос, но не видях точно такава информация, http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18726 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 6 Февруари, 2008 Сигурно сте го нищили тоя въпрос, но не видях точно такава информация,И как точно гледаш? Тая тема дето колегата ти даде линк за нея е от оняден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове