FreekManiak 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2008 Пичове, имам един въпрос. Не знам точно от кое положение на стрелката на бензина лампичката трябва да светне. Става въпрос за Хонда Акорд 94 2.0 V16 . Във всички случай опитвал сам да проверя ама не ми се остава на пътя без бензин. Преминавал съм червеното секторче с малко и пак не светеше. Имам приятели който ми казват ,че при тях светва чак преди да стане вертикално надоло но те не карат хонда а ОПЕЛ и затова със склонен да вярвам ,че онова подобие на кола може да го направи тва нещо. Споделете нещо ако знаете по върпоса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #2 Отговорено 31 Януари, 2008 На моята е същото - стрелката пада почти до долу и чак тогава лампата започва да просветва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #3 Отговорено 31 Януари, 2008 На моята е същото - стрелката пада почти до долу и чак тогава лампата започва да просветва.Е значи ще има още да си пада докато светне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #4 Отговорено 1 Февруари, 2008 Мойта е същатата като твойта .Лампата не ми свети от доста време година-две - явно още една моделна болка добре че е нищо съществено .. ми не свети какво да ти кажа и аз чаках да светне и си мислих че трябва да намалее още бензина ама просто си е изгоряла или датчика .....Хубавото е че стрелката си работи нормално - карай и да не ти пука - аз не бих барал на твое място ... ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #5 Отговорено 1 Февруари, 2008 Мойта е същатата като твойта .Лампата не ми свети от доста време година-две - явно още една моделна болка добре че е нищо съществено .. ми не свети какво да ти кажа и аз чаках да светне и си мислих че трябва да намалее още бензина ама просто си е изгоряла или датчика .....Хубавото е че стрелката си работи нормално - карай и да не ти пука - аз не бих барал на твое място ... ама...Приятел, аз ако знам ,че е от лампичката тя се сменя много барзо. Само си сваляш таблото (2-3 видийки развиваш) и е сменяш за нула време. Аз не знам дали е изгоряла или просто не й е дошло времето да свети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #6 Отговорено 4 Февруари, 2008 (Редактирано) Ами приятел, нали и аз това казвам де - не свети - първо си мислех че трябва да намалее още бензина и така както си описал ти ..... абсолютно същите симптоми. Първоначално си светеше нормално и светваше ПРЕДИ червения сектор няколко милиметра (3-4)... - стрлката обаче си отчита вярно и сега. Само че - щом стрелката отчита съществуват 2-а варианта 1. Има си още един датчик , който е само за лампата (мойта свети слабо в началото и постепенно засилва) - и щом не свети лампата значи не работи - 2. няма си още един датчик и разчита на този , който си е свързан със стрелката - при този вариант остава единствено да е изгоряла крушката .... Аз не го намирам за съществен проблем затова и не се занимавам... Редактирано 4 Февруари, 2008 от cK1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове