l9th 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2008 Здравейте от Варна!случайно попаднах тук през google, търсейки какво да е инфо за CRX и хонда като цяло. мисля, че съм яко зарибен по CRX-а и си търся подобен ДЗВЕР.ще бъда благодарен за някои съвети при избора си.като например, какво да гледам при покупката, кой двигател е по добър/тъй като разбрах, че има няколко като модел/ въпреки че инфо-то е толкова голямо.ЗНАМ САМО,ЧЕ ИСКАМ CRX 2генерация /разбрах че модела, които харесвам се нарича така/ще се радвам на евентуален support и разумни оферти... благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 30 Януари, 2008 обърни се към колегата Founder ако не я е продал още.ЦРХ е мн зъл ако имах парите барабар с него ще я взема майтапа на страна ама предполагам че знаеш че това не е кола, а Мечта на повечето хора.Испех с издирването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #3 Отговорено 31 Януари, 2008 Заповядай всяка сряда на сбирките на Хонда фен клуб Варна - от 21:00 на Лучано/Палах център. Там ще получиш повече информация от първа ръка. А дотогава потърси в технически раздел, ето ти тема за двигателите на Хонда, където са изброени и тези за ЦРХ 2 генерация:Двигатели ХондаУспех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 31 Януари, 2008 Браво колега добре си се ориентирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #5 Отговорено 1 Февруари, 2008 Че е кола мечта за много хора ми е ясно :> Колегата Founder, има хубава CRX. ...Но търся CRX, в оригиналния си вид.Колкото до сбирките на Хонда фен клуб Варна, ще присъствам надявам се с моя машина.А относно ориентацията, без коментар :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #6 Отговорено 6 Март, 2008 тръгнах да си търся рекс... няма! карък ли съм КВО?!дайте някои варненски/читав с разумна цена.../май сте ги скрили за по коледа-нова година / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #7 Отговорено 6 Март, 2008 Свържи се с колегата BOSS_HOGG:ЦЪКТой вкарва предимно CRX-ове, потърси го може да има нещо докарано сега, хубави са му колите.И работата става с дебнене,да ти кажа.За да гепиш Рекс трябва да си хищник . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 7 Март, 2008 Ский тука к'во става ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #9 Отговорено 7 Март, 2008 май и на моята улица ще пекне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #10 Отговорено 7 Март, 2008 Търси с двигател Д16А9 или най-доброто Б16А1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #11 Отговорено 8 Март, 2008 ще видим бат'Стамен, к'во е докарал... иначе ме влекат _160-те катъра_ /и това ще стане живот и здраве/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #12 Отговорено 8 Март, 2008 В CRX-a са САМО 150! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #13 Отговорено 8 Март, 2008 добре де за _10 катъра_, проблем ли ще шравим?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #14 Отговорено 8 Март, 2008 Добър избор.САмо да те предупредя че това заболяване най-често не се лекува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #15 Отговорено 9 Март, 2008 Добър избор.САмо да те предупредя че това заболяване най-често не се лекува. И доста бързо прогресира, някой дори го сравняват с мания!Ако можем да го сравним с някаква дрога то тука са дилърите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #16 Отговорено 9 Март, 2008 не се плашим... _че издържим_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #17 Отговорено 9 Март, 2008 Добър избор.САмо да те предупредя че това заболяване най-често не се лекува. Много си прав.............три месеца от както продадох Рекса ....... взех да се замислям за поредния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #18 Отговорено 9 Март, 2008 Много си прав.............три месеца от както продадох Рекса ....... взех да се замислям за поредния То май и аз така .............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #19 Отговорено 9 Март, 2008 кво да ви кажа колеги, ще ви возя :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #20 Отговорено 9 Март, 2008 (Редактирано) Няма кво да ги возиш тия отстъпници,те могат и сами да се возят - като се върнат в Х-стадото... ...бивши рексаджии нема,то тва е доживот. Редактирано 9 Март, 2008 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #21 Отговорено 9 Март, 2008 кво да ви кажа колеги, ще ви возя :> Я раздуи малко повече.... обзаведе ли се вече с някое Х-че? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #22 Отговорено 23 Март, 2008 мислим да забуча до, София... рексове да се намират там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове