Jump to content
Guest triXtyle

Офтопик тема: случи се .....

Recommended Posts

Guest triXtyle

Мда, аз, дето съм работохолик, с липса на социални контакти ......... взех , че се влюбих :rolleyes::box::ppp:P отдавна не ми се беше случвало вътрешният ми глас да каже 'това е момичето за теб' ...... но вече е факт, аз съм до ушите и не ми стигат емотиконките да го изразя :)само стискайте палци да се съберем с момичето , че съм freeware version от ехеее ....... чак не помня откога :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta
:rolleyes: кажи поне коя година е и колко коня ? :box:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triXtyle

89-та година, а кончетата .... като я гледам , над 150 ще да е, защото със страшна скорост ми открадна сърцето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега освен щастливи мигове др няма какво да ти пожелая. Само дано не се окаже ...... и да се ядосваш само....., защото аз се на такива попадам.и чесно да ти кажя предпочитам да си давам парите за мотора отколкото за някоя фуста.Ама това въобще не се отнася за твоята любима, дано си оцелил на човек :rolleyes:п.с. ще ме извинявате ама съм голям песимист в това отношение.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ам то най-лесното мина, остана най-трудното :rolleyes: мерси все пак :box:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами от мен със здраве да си я ползваш и много километри да навъртите заедно :rolleyes::box::ppp,ама гледай да не се разриш че с тез цени на горивата пък и жените все искат нещо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

винаги обръщайте внимание и на интериора :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич не се замисляй .. изживей всичко което ти идва отвътре ! Не търси отговори и логика ... времето ше ти ги даде ! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега късмет и както се казва - много безаварийни :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

89-та година, а кончетата .... като я гледам , над 150 ще да е, защото със страшна скорост ми открадна сърцето :angry:

Бе ти си голям престъпник да се занимаваш с малолетни бе :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами стискаме палци.Ама кажи кога да спрем че ни трябват... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яхай я бързо и газзззз:angry: Но не забравяй че не е хонда (все някога ще се качиш и на друга, или пък тя ще те зареже на пътя) :)това в кръга на майтапа, иначе ви желая мнооооого готини мигове:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пожелавам ти кьсмет и много внимавай да не ти замагли много главата и после да те изиграе иначе пожелавам ти кьсмет с мацката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега успех със зарибявките, ама така като си хлътнал, внимавай да не останеш по за дълго пешеходец, че както се изрази един колега по нагоре, и жените искат по нещо, но има такива на които "НЕЩО" не им стига :) И да се похвалиш, когато кокошката е в кафеза :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М-телка си гепил колега :-)...честито...само я пази че тия малките са големи бръмчалки.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М-телка си гепил колега :-)...честито...само я пази че тия малките са големи бръмчалки.... ;)

Ква М-Телка бре, те са дърти вече ;) , тая е Глобул-ка! Ми като се харесват младите - да се взимат и тва е! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , важно е младите като се обичат да се вземат ! А ние от село ще помагаме с каквото можем ... компоти , лютеници , туршии ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , важно е младите като се обичат да се вземат ! А ние от село ще помагаме с каквото можем ... компоти , лютеници , туршии ...

не е в шофиорски стил, но и с ракиика може помагате :ph34r: сори за офф-а и както казваше една позната "къпи Перте после ще целуваш" :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Какво става бе колега??? Не и ли завъртя главата на мацката?:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:dry: не ... тя мойта да, аз нейната тц :dry: :dry:

Горе главата колега! Ако има акъл в главата да те оцени хубаво, като не да си е.. м..... да варви да си хваща някой гоуфар.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

triXtyle няма непревземаеми крепости има само лоши атаки :dry: Следващият път се подготви добре :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:dry: не ... тя мойта да, аз нейната тц :dry: :dry:

Горе главата колега! Ако има акъл в главата да те оцени хубаво, като не да си е.. м..... да варви да си хваща някой гоуфар.
И на мен все така ми казват :dry: Ае пич действай по въпроса и да почва лютото еб@нье, че само тва ги оправя жените! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаколега внимавай с дупките,да не разбиваш много окачванията :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахахаха, че тя наборка бе. Годината не е чак толко харна че ние от тази година сме малко бам-башка, а като чувам кончетата, бая обяздване ще падне.....ама Нема да Се пУашиш копеУе......както казва Ал Капоне, даваш го по-настоятелно, ако е свястна ще се сети за какво става въпрос, ако не.....недей да се занимаваш с нея, че да няма после в подписа ти Whitesnake - You're gonna break my hert again......Aйде и да ни държиш в течение..... успех :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не знам, но жените са като колите ........ след всяка катастрофа идва новата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boba7a

жените са като тоалетните или са уакани или са заети...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също така жените са като консервените кутии, отвориш ли ги веднъж после се развалят. Колега те 89 акъла в главата не им е дошъл. Но ти пожелавам това да е твойта мацка. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...