Evgeniy Popov 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2008 Здравейте, хонда маниаци. Регистрирах се днес във форумът и бързам да информирам, че съм голям почитател на марката и съм решил на пролет твърдо да си купувам S2000. Поради тази причина искам да обменям мнение с някой който е фен на модела. За моя голяма изненада никъде не открих какъвто и да е материал във форума за този модел, но това е така може би защото съм новак тук и не мога все още да се оправям със сайта. Колата която съм си харесал е без турбо компресор. Къде според вас мога допълнително да си тунинговам двигателя без да имам след това каквито и да са проблеми с него? Моля, ако познавате професионалист в тази област да ми дадете някакви координати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #2 Отговорено 30 Януари, 2008 Иди на месечната среща в Пловдив на 03.02.08г НЕДЕЛЯ от 13ч ... има тема по въпроса в Общи дискусии. Там мисля ще получиш отговор на повечето си въпроси. Точно в плд има една турбинирана С2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Evgeniy Popov 0 #3 Отговорено 30 Януари, 2008 Иди на месечната среща в Пловдив на 03.02.08г НЕДЕЛЯ от 13ч ... има тема по въпроса в Общи дискусии. Там мисля ще получиш отговор на повечето си въпроси. Точно в плд има една турбинирана С2000 Къде ще се проведе срещата в Пловдив? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #4 Отговорено 30 Януари, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18395 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Evgeniy Popov 0 #5 Отговорено 30 Януари, 2008 За Пловдив разбрах къде ще е срещата и ще отида. Благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 30 Януари, 2008 а защо казваш че си се спрял на двигател без турбо?нали знаеш че от магазина излизат само без турбо.всичко останало е плод на болни мозъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове