Jump to content
hill

Нов почитател на марката от Стара Загора

Recommended Posts

привет на всички любители на марката Хонда. В най скоро време се надявам да постъпя във вашите редици. Запланувълъл пкупка на нов семеен автомобил и изборът ме е окончателен: Сивик 6г 96-98год "англичанка" Необходима ми е кола с 4 врати. Имам молба към редовните членове на клуба, бихте ли ме насочили към добър сервиз или монтьор в Стара Загора. какво ви е мнението за сервизите в СТЗ специализиринаните на други марки заслужават ли доверие, все пак ще купувам >10год автомобил и въпреки, че е Хонда ще ми се налага ползването на сервизи. Имам и още една молба в неделя гледах Хонда Акорд комби в една автокъща срещу Примотек на бул. 9ти септември, беше на цена 6200 и ми се стори сравнително добра. Ако някои има поглед върху нея би ли ми казал дали си струва. Благодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно има и японската версия седан , т.е. с 4 врати макар и по-рядко срещана . За сервиз в старозагорско не мога да помогна , но можеш да се насочиш към някой от колегите RoadRacer , DNL , ХондаМеНтъл ... гаранция ще ти помогнат !Иначе ако ще купуваш по-добре потърси някъде извън стара загора , тъй като там сам се убедих че цените са с едно 20% отгоре , без да предлагат нищо по-добро .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно има и японската версия седан , т.е. с 4 врати макар и по-рядко срещана . За сервиз в старозагорско не мога да помогна , но можеш да се насочиш към някой от колегите RoadRacer , DNL , ХондаМеНтъл ... гаранция ще ти помогнат !Иначе ако ще купуваш по-добре потърси някъде извън стара загора , тъй като там сам се убедих че цените са с едно 20% отгоре , без да предлагат нищо по-добро .

Благодаря за съвета, Спор няма в това почти няма такива автомобили в СТЗ, гледах един червен сивик с газова на цена 6100лв 1996г без airbags беше незнам дали се предлагат такива, при опит да отворя задната врата дръжката ми остана в ръката, жената от автокъщата ми каза, че това е станало вчера ама;)))))) Щеше ми се да намеря нещо в града, нямам време за обиколки из България, а и тук по лесно ще проверя техническото и състояние в сервиз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина в СтЗ цените са страшно надути, затова потърси някаде другаде. Аз бях точно така и намерих колата в мобиле.бг Ина4е това за дръжките е вярно, слабо място е на англичанката. За сервизи не мога особенно да ти помогна защото в Стара Загора са 2 такива които се занимават с японски автомобили и двата работят с магазините за японски които и те са 2 ;) Единия е до БКП-то и сервиза му е под моста за Индустриална, другия е Самурая и се намира по Х.Д.Асенов малко под Жабките и сервиза му е в кв. Самара. Аз лично колата ако има нещо да се прави го правим с един приятел който си има сервизче. Друг проблем който може да ти се появи и е слабо място са амортисьорите и помпата на съединителя.Ти каква точно търсиш т.е. с какъв двигател?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай търси обяви от човек , не по автокъщите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега моя съвет също е от стз недеи по добре ще ти отрежат главата иди на горублене гледаи хонди на корем Автокъщите разбраха кви коли се търсят ама наистина от стз недеи ! ина4е за сервизи не вси4ки сервизи разбират от вси4ко ина4е като за на4ало ти препоръ4вам ако сменяш масла ремаци и т.н. иди в сервиза които е под Техномаркет до него има залепен магазин на Митсубиши там работят добре не 4е за смяната на масло се изисква нещо ама пак ;) колегата DNL ходи там до колкото знам скоро ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, Радвам се че си избрал точно нашата марка и се надявам да уцелиш на поддържана кола. Щом си семеен човек, ще ти кажа че бях видял един Сивик Аеродеск на автокъщата която е по пътя за Димитровград, преди птицекланницата май беше, а бе последната вдясно посока Димитровград. А за цените, наистина са малко груби, затова и преговаряй грубо. Намирай 2-3 дефекта дето не те кефят и смъквай цената от раз с минимум 500 лева. Иначе сервизи бол, най-добре е да отидеш някъде с препоръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...