RENZO 0 #1 Публикувано 28 Януари, 2008 Намирисва ми на горивен филтър... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 28 Януари, 2008 (Редактирано) филтрите са сменени когато е сменяно и маслото на 146 000 км. сега е на 155 000 , или аз имам някаква грешка какъв е точно филтъра ? къде се намира този горивен филтър ? чисти ли се ? или откаде да си намеря нов , ако всъщност е от него проблема.Мерси Редактирано 28 Януари, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #3 Отговорено 28 Януари, 2008 горивния филтър се намира под капака отпред. при двигателя. някъде под стъклото точно. едно такова черно кръгло представлява и не се чисти. сменя се. обаче виж си и свещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 28 Януари, 2008 Колега хлабави връзки в делкото. Провери си клемите в него и най вече на комутатора. Същите проблеми ги имах, от там бяха. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #5 Отговорено 28 Януари, 2008 аз пък хващам бас,че е от свещите,колега провери ги дори и на пръв поглед да им няма нищо,вземи някакви стари само така за проба,моята кола имасъщите симптоми като твоята,дори свещите ми бяха на 8000км демек нови,но тука в БГ има мнго ментаци затова провери ги сиурен сам че след смяната има ще се оправи кола,сложи ис свещи каквито ти ги дават за модела по каталог Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #6 Отговорено 28 Януари, 2008 благодаря на всички за отговорите.Като си ида на Враца , ще свърша всичко това което казахте и аз залагам на свещите Делкото да го пипам ли или да го наместа ,защото неразбирам много и може и да нетръгне повече хихихих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове