micro 1 #1 Публикувано 26 Януари, 2008 Имаше тем в която съфорумец бе предложил направата на лого и тем подобни ,което се монтира на пластмасата на регистрационния номер.Бихте ли ми помогнали с откриването или координати с въпросното лице.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 26 Януари, 2008 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B5%D1%80%D0%B0 виж тази тема Редактирано 26 Януари, 2008 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #3 Отговорено 27 Януари, 2008 Благодаря.Това беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 29 Януари, 2008 да използвам темата и аз търся една тема.някой продаваше чисто нов аерограф,но нещо са му делнали или не мога да открия темата, а не се сещам кой беше колегата.та някой ако се сеща.......................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev #5 Отговорено 29 Януари, 2008 Benji ако не се лъжа беше колегата JICMagic. Ако съм сгрешил се извинявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 29 Януари, 2008 мерси много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове