Jump to content
ogo

Прекъснане на дюзите на D15z3 и свързване на изпарителя

Recommended Posts

Здравейте, В момента поставям газова уредба на моята англичанка(d15z3) и възникнаха следните въпроси:1) Кой (или кои) от кабелите се прекъсват за да се изключат дюзите в режим на газ? 2) Кой е най-удачния вариант за свързване на изпарителя към охладителната система? (аз съм избрал дебелия байпас на тази схема http://www.hondaworld.ru/manuals/civic95-9...2_Picture2.gif)Ако имате някакви други препоръки за монтажа на уредбата също ще ми бъдат от полза (нещо спецфично за хонда)...Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми освен че съсипваш двигателя друго не мога да ти кажа (спесифично за Хонда). Двигателите с втек въобще не стават за газ.Като препоръка изфърли уретбата.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ogo

Благодаря колега! Нека да променим заглавието на "Помогнете ми да си прецакам двигателя!"пс Бях написал много дълъг пост, но го изтрих, тъй като не желая да превръщаме темата в "За и против газовите уредби". Не ми е първата кола на газ и отдавна съм направил избора и съм оценил предимствата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda_Civic_LSI_1.5_16V

Еми освен че съсипваш двигателя друго не мога да ти кажа (спесифично за Хонда). Двигателите с втек въобще не стават за газ.Като препоръка изфърли уретбата.

Като не ти харесва В-тек на газ по-добре не коментирай.С нищо не помагаш на човека,аман от философи.Колата си е негова и изборът също!!!Извинявам се за оф-топика!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой има такава хонда с газова, ще бъда много благодарен, ако може да я погледна как е направена!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм така колега. Кажи къде искаш да се видиме в София и да ти покажа, ако няма възможност за среща ще се опитам да ти обясня, все пак аз съм си я поставял.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...