Jump to content
movx2000

Как да си сменя задната чистачка ?

Recommended Posts

Моята е сивик същата като твоята, не виждам какво те притеснява, задната чистачка е точно същата като предните и се сменя много лесно. Толкова лесно, че ми я гепиха миналата седмица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

Смяната е малко сложна. Трябва да разглобиш самата гумена част заедно с железата които я държат изправена, да изрежеш същата по размер гума (от нова или стара чистачка), да я вкараш в металните скоби и след това да вмъкнеш металните пластини, които държат гумата изправена. Разглоби я и я разгледай, сигурен съм, че ще се справиш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Е при мене задната няма нищо обощо с предните, нещо съвсем различно е :rolleyes: Изглежда се едно е хваната с някакво нитче - мн странно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Смяната е малко сложна. Трябва да разглобиш самата гумена част заедно с железата които я държат изправена, да изрежеш същата по размер гума (от нова или стара чистачка), да я вкараш в металните скоби и след това да вмъкнеш металните пластини, които държат гумата изправена. Разглоби я и я разгледай, сигурен съм, че ще се справиш :blink:

Е явно и твоята е като моята - и аз си го мислех този варянт, но се пак се надявах да има друго решение - Благодарско !!!:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакво разглабяне! Не може! :rolleyes: Вземаш перце от друга и го сменяш. Вадиш планките, които изпъват гумата и така. Аз лично съм я сменял няколко пъти. Вършат добра работа и стари предни чистачки. От една голяма има перца за 2 задни :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско колеги !!!:hondarulez: Ще си имам занимавка тези дни :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пф... аз пък знам, че си има точни чисто нови размери перца... И наистина се маха само гумата, не се сменя както предните чистачки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е сивик същата като твоята, не виждам какво те притеснява, задната чистачка е точно същата като предните и се сменя много лесно. Толкова лесно, че ми я гепиха миналата седмица.

Колега, ти си с англичанка, а тя няма нищо общо в задния джам и чистачката с 5 ген хеч-а! А другото колегите са го обяснили обстойно! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...