Involver 0 #1 Публикувано 23 Януари, 2008 та моето мнение е че ще е добре ако в раздела за техн. въпроси се направят отделни раздели за отделните модели(прм. сивик, акорд и тн.) за да е лесно и бързо и удобно за всеки решил да потърси мнения , техн. характеристики или квото си ще за дадения модел.има го така направено по разни други форуми и мисля 4е ще е доста по удобноне знам другите съфорумчани кво мислят по въпроса?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gogosk #2 Отговорено 23 Януари, 2008 И аз съм твърдо ЗА по предложението ти колега. Понякога за да открия нещо, което ме интересува изчитам маса теми, до като открия комкретно кое ме интересува. Не че е лошо четенето на повечко материали - даже напротив придобиват се допълнителни знания и не е необходимо винаги да се пита, за поредната дреболия. Обаче не всеки път имам достатъчно време да чета дълго време във форума и по тази причина май наистина е удачно да имаме раздели по модели, което ще улесни търсенето ни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #3 Отговорено 23 Януари, 2008 "колата губи антифриз", това в раздела за Сивик ли отива? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 23 Януари, 2008 (Редактирано) мдаам, там е смесено моделно/функционални технически разделиа погледни тук са само функционални, не е ли дори по-идейно: http://www.clubford.org/forum/т.е. електрически/трансмисия/двигател - както е в каталога на хонда дори представи си че ме интересува "подгряване на седалките" - за кой модел да гледам... акорд/леджънд, може и сивик да има с такъв гъдел. а иначе отивам в електрически, в краен случай в интериор абе.... Редактирано 23 Януари, 2008 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове