Jump to content
Involver

Относно техн. въпроси!

Recommended Posts

та моето мнение е че ще е добре ако в раздела за техн. въпроси се направят отделни раздели за отделните модели(прм. сивик, акорд и тн.) за да е лесно и бързо и удобно за всеки решил да потърси мнения , техн. характеристики или квото си ще за дадения модел.има го така направено по разни други форуми и мисля 4е ще е доста по удобно!!!не знам другите съфорумчани кво мислят по въпроса?????? :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gogosk

И аз съм твърдо ЗА по предложението ти колега. Понякога за да открия нещо, което ме интересува изчитам маса теми, до като открия комкретно кое ме интересува. Не че е лошо четенето на повечко материали - даже напротив придобиват се допълнителни знания и не е необходимо винаги да се пита, за поредната дреболия. Обаче не всеки път имам достатъчно време да чета дълго време във форума и по тази причина май наистина е удачно да имаме раздели по модели, което ще улесни търсенето ни.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"колата губи антифриз", това в раздела за Сивик ли отива? :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдаам, там е смесено моделно/функционални технически разделиа погледни тук са само функционални, не е ли дори по-идейно: http://www.clubford.org/forum/т.е. електрически/трансмисия/двигател - както е в каталога на хонда дори :rolleyes:представи си че ме интересува "подгряване на седалките" - за кой модел да гледам... акорд/леджънд, може и сивик да има с такъв гъдел. а иначе отивам в електрически, в краен случай в интериор :blink:абе.... :)

Редактирано от gin

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...