Jump to content
Guest Demonaz

Honda Accord 4-to поколение

Recommended Posts

Guest Demonaz

В момента съм в процен на покупка на съответния автомобил. Тия дни ще ходим на диагностика и го купувам. Може ли някой да ми каже някое добро сервизче, за да не се лутам нагоре надолу. Ето и малко инфо за колата.Honda Accord 2.0i 16V, 1991 г. 115 коня. Пълен ел. пакет, шибидах, лети джанти, спойлерче, газова уредба, тонирани стъкла, сив металик, на 150000 км.Може да давате и други съвети за автомобила. Готов съм да се вслушам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

За сервиз не мога да ти кажа , но само мога да ти кажа че като си вземеш тази колица (ако я вземеш де) веднага си МАХНИ газовата уредба и въобще забрави, че е съществувала . Просто се убедих, че Хонда и газова уредба са две абсолютно несъвместими нешта. Преди като четох из форума как плюят газовите уредби си мислех, че до някъде малко преувеличават, но след като дадохме над 1000лв. за смяна на гарнитура на главата, гумички на клапаните и още разни други джунджурляци, разбрах че наистина е така.Ако си вземеш Хондичката и искаш да я караш дълго време просто забрави за газта.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

1991 г. ... газова уредба ... на 150000 км.

За кола на 13-14 години с АГУ, можеш да си сигурен, че километрите и не са ама никак истински! Със сигурност става дума за пъти повече, камоли след като има и АГУ ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Просто се убедих, че Хонда и газова уредба са две абсолютно несъвместими нешта.

Малко не съм съгласен с това изказване. Моят акорд - 3 ген. се кара на газ повече от 3-4 години и мога да ти кажа, че няма никакви, ама абсолютно никакви проблеми. Дори мога да твърдя, че на газ върви по-добре отколкото на бензин. Вярно е също така, че моя Акорд е карбуратор, но все пак такива крайни изказвания са малко неоснователни ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...