Jump to content
Guest KamiKadzeDelSolTypeR

Джанти

Recommended Posts

Guest KamiKadzeDelSolTypeR

иска ми се да зема 16 на мойто бебче харесах едни но незнам дали ще станат ако може някой да каже? Колата ми е дел сол 95г а джантите са 16-ки на 4Х100 ЕТ38 има и с ЕТ18!!! Каква разликата ако някой може да ми каже и с кои ще е по добре ще съм благодарен!!! Мерси предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иска ми се да зема 16 на мойто бебче харесах едни но незнам дали ще станат ако може някой да каже? Колата ми е дел сол 95г а джантите са 16-ки на 4Х100 ЕТ38 има и с ЕТ18!!! Каква разликата ако някой може да ми каже и с кои ще е по добре ще съм благодарен!!! Мерси предварително!!!

www.avtogumi.com разгледай обясненията и съветите и сам ще си решиш кои ще си сложиш. инфото там е достатъ4но,при това вси4ко е на български,но мисля 4е 1 вариант са по добри с ет38. Все пак не съм сигурен затова влез в сайта и се обеди сам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

www.avtogumi.com разгледай обясненията и съветите и сам ще си решиш кои ще си сложиш. инфото там е достатъ4но,при това вси4ко е на български,но мисля 4е 1 вариант са по добри с ет38. Все пак не съм сигурен затова влез в сайта и се обеди сам

Ако са ми верни разсъжденията, колкото по-голям е положителния офсет, толкова по-навътре в калника влиза гумата, колкото "по-отрицателен" е - толкова по-навън ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...