kalmara 49 #1 Публикувано 22 Януари, 2008 (Редактирано) .....неохотното спамене на "КОЛЕГАТА" hzz (регистриран на 4 януари 2008 ), който съвсем съзнателно ни е оспамил форума, със единствената (предполагам) цел да си продаде 17-КИТЕ ! (погледнете му постовете от горе на всичкото.....50 поста спам и 51-вият е обявата....) Малииииии не мога да си намеря място сега коя тема съм чел, коя не съм, излезнах от релси :cool: Пак станахме продавалник, в който участват хора нямащи нищо общо с ФЕНОВЕ ! Моля да се предприемат някакви мерки, щото форума стана една ОГРОМНА КАША благодарение на въпросният потребител....вярно че е Off-Topic, ама чак пък толкова !?!?!?!??!???? п.с. "КОЛЕГАТА" е писал в профила си че кара CIVIC 1.5....съдейки по фаровете единственият сивик, на който мяза колата от снимката е 6-та генерация.....ДАЛИ ?!?! Редактирано 22 Януари, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MilenaZ #2 Отговорено 22 Януари, 2008 46 мнения само днес??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #3 Отговорено 22 Януари, 2008 (Редактирано) 46 мнения само днес??? Sumt'n like dat....че даже и на PERSONAL PHOTO си е турил убавите джанти....сигурно с регистрацията тях е сложил и е ударил 2-3 поста с надежтата някой да му погледне профила и да го пита дали пък случайно не ги продава.... КОЛЕГА, един прост въпрос.....след като караш CIVIC 1.5 може ли е да те попитам с кой двигател си....и случайно коя година ти е колата ? Малко статистика...сега се заиграх да преброя постовете на КОЛЕГАТА и преброих следното нещо...В периода вчера - 4 поста със по 1 емотиконка в тях...иди-дойди.В периода ДНЕС - от 18:24 до 19:16 - 44 поста, от които 4 поста са на кирилица, като най-големият е "Доста е кофти това правило..." (относно правилото за 50-те поста), 4 са на латиница, които гласят "hah" ; "haha" ; "Damqn" и "Tehni4eski,2ra godina" придружени със по една емотикнока.......останалите 36 са абсолютно ПЪЛНОЦЕННИ постове с включени в тях УДИВИТЕЛНИТЕ, НЕВЕРОЯТНИТЕ, МАКСИМАЛНО 4 НА БРОЙ... (еденичен случай) ..... ЕМОТИКОНИ И разбира се да не забравяме последният днешен пост със абсолютно изрядна обява, на кирилица, пълно описание, че даже и снимка......сори пич, но ако мислиш че само в раздел "ПРОДАЖБИ" си изряден и ще минеш между капките.....жестоко се лъжеш ! Редактирано 22 Януари, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fuckerrrr 0 #4 Отговорено 22 Януари, 2008 не разбрах какво ви пречи хората да си пускат обявите,нали всички печелят така.За това има отделни места за лафче и за продажби. Тая измислица е патент само на този форум..Не съм първия който прави такава критика 100%. Ако го нямаше ограничението нямаше да има и флууд.Както и да е. А за тея дето мн разбират колата е 1996 d15z6 VTEC-E.Ае колеги със здраве.А и ми е кофти за хора които нямат друга работа освен да броят постовете на другите, и най-вече никъде не пише какво трябва да съдържат постовете на членовете,минимален брой символи или и аз не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #5 Отговорено 22 Януари, 2008 Тъкмо мислех да пускам тема, да ви показвам защо е измислено правилото за 50те поста Спокойно колега, няма как да мине между капките Забелязах го вчера и понапълних кошчето с иконки Днес друг колега е пуснал репорт, поразгледах му "мненията" и го баннах. Надявам се Victor да се погрижи за останалото п.п. Имаме си вече прекрасен пример затова, защо е измислено "тъпото" правило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 22 Януари, 2008 не разбрах какво ви пречи ....Ако беше попрочел някоя и друга тема, можеше и да разбереш Не се заигравай с безкрайни регистрации защото, IPто те издава Ако ползваш чуждо, ще прецакаш някого Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sting #7 Отговорено 22 Януари, 2008 Тъкмо мислех да пускам тема, да ви показвам защо е измислено правилото за 50те поста Спокойно колега, няма как да мине между капките Забелязах го вчера и понапълних кошчето с иконки Днес друг колега е пуснал репорт, поразгледах му "мненията" и го баннах. Надявам се Victor да се погрижи за останалото п.п. Имаме си вече прекрасен пример затова, защо е измислено "тъпото" правило и как е имаше ли трьпка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sting 0 #8 Отговорено 22 Януари, 2008 ма ти си роден админ бре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #9 Отговорено 22 Януари, 2008 Ма не мога да ви разбера, като тооолкова много се противите и зъбите на правилата. Ми някой да ви е стиснал за зърната да седите във форума? Айдеее хващайте си човалята и беж да ви няма по форумите, които разрешават свободния търг! Пууу, няма да се научи значи Българина да спазва... prosti pravila! ахахахаа, айдеее у лево всички флуудъри и тържаци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #10 Отговорено 23 Януари, 2008 Бананите са раздадени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове