Jump to content
BaT^SmoukofF

Проблеми с запалването

Recommended Posts

Имам отвратителен проблем, който се появи повреме на голямата Снеж (Варненци знаят).При влажно време и главно при мъгла,дори и много слаба, се получава конденз в/у двигателя и всичко останало и нямам никакъв шанс да запаля.Стардера върти,помпата включва,но няма изгледи да потегли и се принуждам да я зарежа.Същия проблем се получаваше лятото като минавах през огромни локви,но сега не смея да прегазя дори локвенце,защото изгасва и потегля след 10 минути примерно.Реших първона4ално 4е става въпрос за свещи и конденз по тях в комбинация с оксидиране.Смених ги.Няма резултат...Някакви идеи...или да и копувам шнорхел??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам отвратителен проблем, който се появи повреме на голямата Снеж (Варненци знаят).При влажно време и главно при мъгла,дори и много слаба, се получава конденз в/у двигателя и всичко останало и нямам никакъв шанс да запаля.Стардера върти,помпата включва,но няма изгледи да потегли и се принуждам да я зарежа.Същия проблем се получаваше лятото като минавах през огромни локви,но сега не смея да прегазя дори локвенце,защото изгасва и потегля след 10 минути примерно.Реших първона4ално 4е става въпрос за свещи и конденз по тях в комбинация с оксидиране.Смених ги.Няма резултат...Някакви идеи...или да и копувам шнорхел??

имах проблем с неохотно палене на влажно и студено, и опция за загасване докато не стопли. мисля че идва от делкото, защото като смених капачката това се оправи. като че ли нагара там в комбинация с конденза води до този ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата е прав сменяй капачката на делкото и работата ще се оправи като остареят капачкитет се напукват понякога е достатъчно и милиметър два и почват проблемите най вероятно също така колатат ти е прекъсвала или не си забелязал това абе направо я сменяй и пей сърцеайде успех и безавариини от тук нататък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

И оправи ли се? Че при мен се появи подобен проблем.. Не се бях замислял обаче, че е от влажното, че напоследък е се влажно. Колко струва тази капачка на Делкото?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спукана капачка 100% :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Капачката на делкото ги прави тези проблеми със сигурност.При мен беше същото,като минех през някоя локва,колата гаснеше и после няма палене.Смених кабели,пръсках с WD-40...,но ефекта се повтаряше.И нали съм си българин,накрая взех един найлонов плик и го вързах около делкото-...до последно не съм имал проблеми.А наистина видимо на капачката и нямаше нищо и за това не я смених тогава.Патила,патила... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...