Jump to content
The Scarecrow

Honda Accord

Recommended Posts

Здрасти на всички , Искам да си взема Акорд по възможност поне 95 година с малкия мотор 1.8 115 коня ако не се лъжа . Интересува ме горе долу какви пари да си приготвя ? Разполагам с около 5000-6000 лева но се чудя дали ще ми стигнат за посочената машина ? Предимства и недостатъци на модела също ще ми бъдат от полза . Разход на гориво , цени на части , здравина всичко каквото знаете за Акорд ще бъде добре да ми го кажете :ranting: Предварително благодаря на всички отзовали се на темата ми :bash:Гледам в нащо мобиле се намират за по 5000-6000 хиляди лева но се чудя дали не са малко парите ...

Редактирано от Stoian Govedarov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си 2,0 защото е много по икономичен от 1,8 /може да ти звучи парадоксално но е факт/ и да я огледа разбирач хондаджия. И късмет!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Поздравявам те за избора. Наистина красива кола.Парите би трябвало да ти стигнат да го вземеш.Не би било зле да си приготвиш поне още 1000-1500 за да я постегнеш и да смениш консумативите: ремъци, филтри, масла, свещи, ако се налага спирачки и нещо по окачването, + музика, Каско, регистрация, данъци, и други екстри.Това е валидно за всяка кола на старо не само за акорда.Принципно колата е много здрава и ако е читава не би трябвало да имаш проблеми с нея.Моят е 95-а 2.0 ако не се лъжа 135 коня. Колата е много удобна и доста пъргава за размера си.съшо както колегата каза по добре си вземи по големият мотор. Карал съм Корола 1.8 и Акорда въпреки че е по голям и по тежък е в пъти по пъргав.Относно горивото не е най икономичната но все пак е 2 литров двигател и на 5-т аускорява по баир нагоре :Па също и е нормален размер а не някоя теснотийка.Разхода на безин е може би около 12-13 градско, на газ малко повече.Извънградското е по икономично, със средна скорост 140 пада до 7-8 на газ.Официалният сервиз е на приемливи цени и ако не се изциганиш да спестиш особенно от частите няма да ти се налага да я правиш често. Ако те интересува мога да се разровя да ти кажа какво съм правил по моята и колко пари е било.А и има нещо друго :ranting: ще вземеш да се вманячиш после и няма да признаваш друг модел за кола изобщо :bash:))))Все пак нашта е най красивата на паркинга :П.Айде успех , ако те интересува друго пиши на ЛС.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте фенове на Акорд,Поздравления за добрия избор вапреки че сигурно момчетата със Сивици не мислят така ама важното е че всички ние сме си фенове на Хонда без значение каде е сглобявана или колко и пише километража :o:o Значи и аз с риск да повторя колегите ще кажа че тва което е написано по горе е верно а и моя опит е и по скромен от този на момчетатаСлед цяло лято търсене и аз намерих мойта кола и все повече започвам да си я харесвам - големо тарсене падна и голямо избиране И мисля 4е успях да си намеря кола на добра цена - Акорд 1995 2.0 IS без клима - с тенденция да има :D Първо като си купиш колата моя съвет е да си я застраховаш / ако разбирасе не я взимаш от 4овек в БГ/Регистрация - 80 лв , 160 лв - аларма /но може и по евтино да я намериш моята излезе толкова защото бързах да се оттарвавам/ , каско на вноски - 90 лв тримесечие , маркиране - 40 лв и евентуално гражданска 40 лв първа вноскаСмяня на ремъци + ролки + труд - 350 лв. Смяна на феродов диск + лагер + труд - 300 лв Масла и филтри на скорости и двигател - 120 лв Накладки задни дискови - 25 лв - Делфи - ама не си взимай точно такива ако не искаш да спираш като трамвай и ти Смяна на шарнир горен - 55лв Всички тези манипулации са извършени в сервиза на Омбре като само накладките сам си сменял сам Няма да ти посочвам цените на допълнителните циганий по колата като музика и светещи пръскалки :ph34r: или лепенка ГТ щото тва е вапрос на личен избор Щях да забравя за разходаИзванградско - 8-9л. с добро ръчкане при изпреварване и скорост на Магистрала 140-160 км/чГрадско - Софийско - 12 л . зимата с добро загряване сутрин Айде успех в тарсенето и да сложиш една снимка та и ние да знаем с каква красавица си се докарал

Редактирано от sabinski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...