vartan 9 #1 Публикувано 17 Януари, 2008 (Редактирано) Колата е сивик д15б2 хечбек искам да попитам като врътна веднъж ръчката за фаровете трябва ли отпред да сетят фаровете отпред (от зад светят).Крушките са нови и са ок обаче имам само къси и дълги(сменил съм само две крушки общо).Интересува ме дали има бушон за габаритите или защо не светят отпред като врътна веднъж.Малко смотано го обясних дано сте ме разбрали за какво става въпрос. Редактирано 17 Януари, 2008 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #2 Отговорено 18 Януари, 2008 Колеги въпроса е важен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 18 Януари, 2008 Провери си крушките!На първа степен светят само габаритите-отпред и отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #4 Отговорено 18 Януари, 2008 Здравей, не знам коя генерация е колата защото има значение. При 4 ген. при първото положение (завъртане на лостчето) светват само габаритите, т.е. отпред светват двата габарита отстрани на фаровете, а отзад ти светва както си е нормално при включени фарове. При второто завъртане светват късите светлини и чрез превключване на пред се сменят дългите. При 5 ген. положението е същото само, че при тях габарита е вътре във самия фар. Дано този отговор те устройва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #5 Отговорено 18 Януари, 2008 Габарита е съвсем отделна крушка, и не свети вара както на къси, а доста слабо, и наи вероятно през деня е възможно и да не ги видиш че светят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #6 Отговорено 18 Януари, 2008 Колата е сивик д15б2 5г. Крушките ми са нови , а и преди със старите пак нямах габарити.През ноща съм ги пробвал и несветят.Щом габаритите са на отделни крушки кажете какви да купя марка,ватове , че си нямам и на едия.Говоря за отред , отзад светят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #7 Отговорено 18 Януари, 2008 Колата е сивик д15б2 5г. Крушките ми са нови , а и преди със старите пак нямах габарити.През ноща съм ги пробвал и несветят.Щом габаритите са на отделни крушки кажете какви да купя марка,ватове , че си нямам и на едия.Говоря за отред , отзад светят.Намери обозначението тук и си купи отнякъдеPhilips - Which lamp to buyвсе пак подозирам че си на W5W, т.е. 5 вата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #8 Отговорено 18 Януари, 2008 Както казаха колегите габарита е отделна крушка.12V 5W марка мисля ,че няма голямо значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #9 Отговорено 18 Януари, 2008 (Редактирано) Наи добре си свали твоята, и на някоя бензиностанция си потърси с твоята като мостра. За улеснение ти давам и снимка на ламбата Редактирано 18 Януари, 2008 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #10 Отговорено 19 Януари, 2008 (Редактирано) Ако разбереш каква е крушката иди в "Ауто+". Те имат добра колекция крушки, че няколко пъти съм търсил (за габарит-стоп отзад и за осветление на номера) по какви ли не бензиностанции и няма като наш'те и това е. Иначе за къси-дълги не е проблем има навсякъде. Редактирано 19 Януари, 2008 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #11 Отговорено 20 Януари, 2008 Мерси за всички мнения колеги , през седмицата ще мина да купя крушките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #12 Отговорено 24 Януари, 2008 Днес смених крушките (осрам два броя за 1.80 лв) и светят . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове