Jump to content
doggy

Продавам

Recommended Posts

значи пълен комплект +ск.кутия.На прелюда ми е все още който иска може да го види чуе и пробва,смея да твърдя че е в перфектно състояние-147000км.реални само аз съм му навъртял 6000км.повечето от Варна знаят колата също така драгича,миамото и т.н.цената ще е 1500лв.при сериозни клиенти пазарлъци на място.Сменям го защото(Н22а)отговорете си сами!!!:tease::oops::( телефон за жокери-00878397483-Руменп.с. За по незнаещите 2.0л 16 клапана 137 к.с.DOHC 180N.M Въртящ момент,от прелюд 3г.за пове4е инфо Google

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

утре вечер и снимки :)

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайде бе фенове на ефтин суап няма ли? :lol:Има си всичко +ЕЦУ-то

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моля колеги не ме засипвайте с въпроси от типа"на еди коя си кола ще стане ли?"става на всяка след ъпгрейд на тампони,конзоли,кабели за компютъра,местене на радиатор,преправяне на колекторни тръби,не мога да знам в коя кола за колко време ще влезе колко пари ще вземе майстор и т.нПолзвайте Google за въпросите си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за сериозни клиенти пазарлъци само на място,всеки може да види на живо и чуе как работи двигателя,хайде че суап-а ме зове :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислиш ли че става и на мястото на D15B2 двигател??? :cool: Успех с продажбата Румба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навсякъде става с малко пари,технически умения и желание,ама вече се двуомя дали да до продавам или да го фърля в мазата за черни дни :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове тва беше!!!прибира се в мазата и се почва суап-чето,може да се затваря :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе така или иначе не е затворена я да видим има ли некъв интерес?п.с.има още 2-3 дена до свалянето му така че ако някой иска може да види на живо и чуе двигателя

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

промоция до края на месеца 1149,99лв. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ли към него инсталация ецу и полуоски щотото искам да го наместя на 5ген хеч???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за инсталацията няма как щото ще преработвам моята и тази на х22-ката за моя,полуоски и ецу има,има ден,два до свалянето му така че който има интерес може да го види и чуе как работи(и как върви)

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайде времето си тече а двигателя си има всичко,кутия,полуоски,ецу,динамо,стартер,ка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nuddy

Един глас от мен в подкрепа за доброто двигателче! Предната ми кола беше с такъв и мога да поттвърдя, че е много приятен за каране! Успех с продажбата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

ако е в полза мога да кажа че засечена с г-тек 0-100 на прелюда с 16-ки джанти е на 8,2 на 400ниски 16-ки като се има в предвид че сме 2-ма в колата и колата е сток И ТЕЖИ 1250КГ освен едни проходни гърнета и генерация на 58мм.колегата bosshogg може да потвърди за колата,ВСЕ ПАК И ТОЙ МИ Я ДОКАРА ЗА КОЕТО СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН!!!ЗНАЕ КАК ДА КУПУВА КОЛИ ;)п.с. благодаря на колегата nuddy-колата наистина върви добре но се забатачих с х22-ка така че този ми е излишен и върви доста повече и като технически данни от този на 4г.прелюд

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайде часовника тиктака,утре си монтирам телфера и ако ми скимне утре ще го извадя

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко допълнение днес в 16:00часа свалям мотора,така че ако някой иска да го гледа от утре ще е като мъртвец на палет ;)п.с.днес му е последния ден в коша така че ако някой се е чудил дали да го види в действие губи

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изтръгнат е вече от коша и за утре има потенциален клиент ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги колата е много добра , аз лично я докарах на ход от германия до БГ и смея да твърдя че е много динамична кола макар и с това не малко и леко купе. Забравих на колко километра беше но мисля че като я докарах беше на около 130000 или 140000хил. км. Със сигорност са реални,Имаше един собственик до момента в германия, дефакто Румбата и е вторият.Просто се наслаждавах на вървежа и удобствата на тая кола, който кара прелюд знае за какво говоря.Колата е докарана преди 6,7 месеца от германия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вярно,вярно!!!така е айде лапайте маторя да си довършвам суап-чето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

горееееееееееееееееееееееееееее ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside LUDA

Аз мисля ако още малко никой не го вземе да го мушваме на 2та генерация и да видим какво ще стане!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе да ви спонсорирам с едно купе от 4ген да го сложите отзад?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

абе да ви спонсорирам с едно купе от 4ген да го сложите отзад?

ще стане изрудия :P;);)интересно ми е какво ще се получи??? Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайде не се стеснявайте двигателя си заслужава :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

промоция до края на месеца 1149,99лв. :cool:

:cool: Евентуалено възможност за лизинг има ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е какъв да е тоя лизинг?по принцип вече има потенциален клиент за мотора,парите не са толкова много,мога да го намаля и на 1100лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...