DIGIGI 0 #1 Публикувано 17 Януари, 2008 Здравейте колеги имам една питанка?Защо цените на оригиналните части, които се продават в Бултрако(София) и Карада(Варна) се различават. Интересното е че някои части в Карада са по евтини други по-скъпи от Бултрако. Т.е не мога да кажа, че във Варна всички например са по скъпи или по-евтини, тъй като проверих на две различни резервни части и в Бултрако и в Карада - едната част в Карада беше по евтина а другата по скъпа! Нещо не разбирам - "уж" оригинални, уж официални представители, уж от едно и също място идват частите пък цените различни. Да беше във Варна по-скъпо и на двете части които проверих ще помисля че слагат по голяма надценка и ще разбера, но то различно.И всичко това ме навежда на мисълта - колко ли са "оригинални" частите в представителствата на Хонда? Какво ще кажите вие? Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 17 Януари, 2008 за оригинални са оригинални. Двете представителства нямат общо по между си, което им позволява да си слагат цените на частите свободно, затова варира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #3 Отговорено 17 Януари, 2008 за оригинални са оригинални. Двете представителства нямат общо по между си, което им позволява да си слагат цените на частите свободно, затова варира.Мерси колега Ако разчитам на твоето мнение трябва поне да не се съмнявам че са оригинални, че мисля скоро да си взема някои оригинални части този път! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Biboto #4 Отговорено 17 Януари, 2008 за оригинални са оригинални. Двете представителства нямат общо по между си, което им позволява да си слагат цените на частите свободно, затова варира.Бултрако се води официално представителство на Хонда, а останалите фирми са негови дилъри... интересно дали наистина и резервните части идват официално по един канал... Хубавото е,че като сме в ЕС всеки може да си вкарва оригинални части и да държи по-нормални цени Най-странното е,че например аксесоарите за Хонда при вносителите са по-евтини в Германия отколкото в БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 17 Януари, 2008 Кое му е странното, тук това е нормално всичко при нас да е по скъпо от колкото в "другата българия"! Не само с частите за Хонда е така повярвай ми. Всичко което ти дойде на ум е по-скъпо тук откокото в цяла Европа, освен пиенето може би. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #6 Отговорено 17 Януари, 2008 Ми то не само на аксесоарите ами и на самите Хонди е тва. Примерно за Type R в BG - 58000лв, в DE - 52000лв, в UK -46000лв, нали приблизително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #7 Отговорено 17 Януари, 2008 Кое му е странното, тук това е нормално всичко при нас да е по скъпо от колкото в "другата българия"! Не само с частите за Хонда е така повярвай ми. Всичко което ти дойде на ум е по-скъпо тук откокото в цяла Европа, освен пиенето може би.Абе и с алкохола не е много така... само погледни http://dnes.dir.bg/2007/12/26/news2483790.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #8 Отговорено 18 Януари, 2008 алкохола и цигарите са скъпи в чужбина.останалите неща са с доста по-нормални цени дори погледнато през нашата валута и заплатиа представете си как изглеждат за хората трудещи се там......това тук е геноцид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове