Guest Big Blonde Wolf #41 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито и много безаварийни километри!А, тва беше за нова кола Много километри да навърти на хондите новия фен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #42 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито и от мен ... ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #43 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито и от мен Да сте живи и здрави цялото семейство! А той като порастне, ще си реши на коя марка да е фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #44 Отговорено 17 Януари, 2008 да ти е честит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #45 Отговорено 17 Януари, 2008 Айде и от мен честита. и само да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #46 Отговорено 17 Януари, 2008 Честито и от мен да е жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #47 Отговорено 19 Януари, 2008 честито да ти е живо и здраво и много да те радва и теб и майка му (: и дано да ти е като мен, от малък хонда фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове