-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 14 Януари, 2008 воли и неволи ... "19-годишен разцепи хонда в крайпътно дърво14 януари 2008 / News.dir. bg19-годишен младеж е с опасност за живота след катастрофа заради несъобразена скорост в Бургас, пострадал е и 14-годишният му спътник.Водачът е ударил автомобила в крайпътно дърво, след което возилото се е разцепило, по чудо шофьорът и спътникът му оцелели. Инцидентът е станал снощи около 20.10 ч. на бургаския булевард «Демокрация» на изхода на хотел «Аква», поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил «Хонда сивик», със софийска регистрация, управляван от 19 год. Д.Г. от Бургас. От инцидента автомобила се е разцепил на две части. Пострадали са водачът, който е с фрактура на три ребра вляво, комоцио и кръвоизлив в стомаха, и е настанен за лечение в МБАЛ Бургас, с опасност за живота. Ранен е и неговия спътник 14 годишно момче от Бургас, което е получило контузия на стомаха, настанен в МБАЛ Бургас, без опасност за живота."ае бъдете по-внимателни де :)source - www.dir.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batio 0 #2 Отговорено 14 Януари, 2008 ....И на лудите дават книжки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo #3 Отговорено 14 Януари, 2008 Дано не е никой от форума,а и който и да е кофти случка.ДА ВНИМАВАТЕ ЕЙ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #4 Отговорено 14 Януари, 2008 ....И на лудите дават книжки!Това може да се случи на всеки дори и на теб! Всеки е имал изблици през, които си е настъпвал колата дори за малко, така че всичко се случва. В случая че шофьора предполагам е неопитен поради възрастта си не трябва да дава повод да го определяш като луд. По-добре е да си извлече всеки сам поука за себе си от този инцидент, а не не дай Боже от собствена грешка на пътя. Дано водача оцелее и това да му е една голяма обеца на ухото, а спътника му да се възстанови по-бързо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #5 Отговорено 14 Януари, 2008 е или не е от форума , нацепили са се и имат късмета да са живи ... дано се оправят ! на тая възраст имам чувството че се правим най-много на герои ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #6 Отговорено 14 Януари, 2008 ... дано се оправят ! на тая възраст имам чувството че се правим най-много на герои ...Дано се оправят по-бързо.На 19 лесно се натиска газта.Колеги забраветебързото каране поне до април....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #7 Отговорено 14 Януари, 2008 лоша работа и аз от 2-3 месеца съм с хонда и съм на 19 но трябва да се мисли поне малкичко щото белата става супер бързо!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #8 Отговорено 14 Януари, 2008 ECU-то на хондите са програмирани да декомпозират купето на автомобила на две асиметрични половини ако сензорите засекат растително тяло на повече от половин метър в композита на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 14 Януари, 2008 ... дано се оправят ! на тая възраст имам чувството че се правим най-много на герои ...Дано се оправят по-бързо.На 19 лесно се натиска газта.Колеги забраветебързото каране поне до април...........бе понякога и по дъртите не оставаме по назад с неразумното натискане на газта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #10 Отговорено 14 Януари, 2008 Уф като се сетя кво съм правил на 19 и то не с кола ами с застава сигорно господ ми е бил навигатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Geo_2000 #11 Отговорено 14 Януари, 2008 аз и сега дет още немам книжка натискам колата па е един смешен Ситроен 1.4 75 коня комби, а като съм с мойта пфф на 900кг 110 коня лели бог да ни пази с тея скокливи коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DVD #12 Отговорено 15 Януари, 2008 страшна работа става по пътищата. лошото е че и да се пазиш колегите на пътя не те пазят особено тези с лъскавите коли и големите джипове дето си мислят че пътя е техен. лошо е че са се ударили добре е че е в дърво а не в друга кола. дано се оправят момчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #13 Отговорено 15 Януари, 2008 Дано се оправят,та да си вземат поука.ЗАЩОТО СА ВИНОВНИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #14 Отговорено 15 Януари, 2008 ECU-то на хондите са програмирани да декомпозират купето на автомобила на две асиметрични половини ако сензорите засекат растително тяло на повече от половин метър в композита на двигателя. Ти сериозно ли а за момчетата, дано се оправят ..... пък после мен ме бъзикат, че над 50км/ч било непостижимо за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #15 Отговорено 11 Февруари, 2008 Здравейте на всички фенове. Преди бях се регистрирал, но си забравих usera-a i pass-a и се регнах наново.Аз съм от Бургас, на 21 и живея точно където е станала катастрофата.Това лято аз се блъснах също в едно дърво в отманли,едно рибарско селище на 15-тина км. от Бургас. Сам си бях виновен, бях малко снощен, гумите ми бяха за хвърляне и най-важното - БЕШЕ МОКРО И така се озовах в дървото. Тогава бях на 20, на месец шофъор, с мечтаната кола - сивик.Бях с две мацки в колата,никой не пострада.И сега от тази хонда на момчето баща ми ще вземе казанчето за чистачките и кутията за филтъра,да ги сложа на мойта.Защото този с пътната помощ ми е приятел и мъкна и моята хонда.И баща ми иска да продава сивика и ми е много болно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #16 Отговорено 11 Февруари, 2008 Извинявай колега, ама според мен това, че е било мокро, хич не е най-важното на фона на другите две неща, които си споменал... ...бях малко снощен, гумите ми бяха за хвърляне Пак го помисли ..Най-важното е, че сте живи и здрави, но е добре да се правят изводи, преди да се случи необратимото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sumo_power 0 #17 Отговорено 11 Февруари, 2008 еи много кофти ама на който каквото му е драснато.имам един вапрос това момче оправи ли се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #18 Отговорено 11 Февруари, 2008 ECU-то на хондите са програмирани да декомпозират купето на автомобила на две асиметрични половини ако сензорите засекат растително тяло на повече от половин метър в композита на двигателя.Понеже вече получавам няколко лични съобщения с въпрос относно техническият ми гений и дали в горепостната фраза има истина, искам да уточня - това НЕ Е вярно, не ми е известно ECU наистина да има такива способности. Неуместен черен хумор от моя страна. Всички прилики с действителността са случайни. Само ECU-то на моята кола декомпозира купето и то само при сблъсък с други обекти. Моля, не ми пращайте повече съобщения с въпрос на тази тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #19 Отговорено 9 Март, 2008 Здравейте вече разбрахте и за мойта катастрофа в дърво...Та аз видях сивика след катастрофата и даже му взех единия сенник и облегалките отпред.Колата беше разцепена много зверски.незнам как са оцелели момчетата просто,господ е бил с тях.Това е бил НАЙ-ЗАПАЗЕНИЯ сивик 95г. който съм виждал някога,все едно излиза от магазина с наилоните.добре че е имала 2 еърбега иначе не ми се мисли.имам 3 снимки на колата ще ги пусна тия дни като си ги кача от телефона на компа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #20 Отговорено 9 Март, 2008 така става с безрасъдни колеги като не мислят,и най-лошото е че и невинни загиват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #21 Отговорено 12 Март, 2008 http://www.snimka.bg/profile.php?view_albu...album_id=227094 незнам дали става така номера още не съм слагал снимки, ако не стане ще пробвам пак.аз седнах в колата да си взема някви джиджавки и колата на кантар напред - назад,помислих че ще се обърна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #22 Отговорено 12 Март, 2008 Добре че са живи Това да се удариш в дърво е най-лесно, трудно е на 19 с готина кола да се придържаш към нормалното каране. И на мен ми беше тежък крака когато си взех книжката ама след 2 инцидента естествено не толкова тежки почнах да карам с нормална скорост и да си гледам по машината всичко. Както баща ми казваше докато ме учеше да карам едно време колата е машина за убиване в неправилни ръце. Дано се оправят бързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове