tinki 1 #1 Публикувано 12 Януари, 2008 Тва зависи от пробега които ще минеш.............ина4е да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 12 Януари, 2008 Първо, защо си пишете заглавие на тема със ник-а? за вас ли става дума нещо в темата или става дума за някакъв проблем, притеснение, спирачки може би?Второ, накладките може да свирят и нищо да им няма. Понякога се получава заради големия студ... помисли кога почнаха да свирят и дали чат пат изчезва свиренето.Ако не е това случая си за накладки, времето им е изтекло и не е добре да продължаваш така а да ги смениш веднага. Свършили накладки обаче НЕ спират, а по начина, по който си поставил въпроса си мисля, че спирачките ти си държат и просто поскърцват чат пат.Ако никога не си доливал спирачна течност, погледни си нивото и ни кажи до къде е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #3 Отговорено 12 Януари, 2008 Ако никога не си доливал спирачна течностТова неозначава че някой друг не го е направил Най сигурно е да се проверят Това за озаглавяването на темите трябва да бъде обяснено и регламентирано в правилата Иначе ще си кръщавам темите както си искам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlipi 0 #4 Отговорено 13 Януари, 2008 прощавайте за ника-за първи път пиша.а спирачна течност имам достатъчно.при първа възможност ще ги проверя при майстор тези дни и ще споделя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rocko 0 #5 Отговорено 13 Януари, 2008 (Редактирано) Възможно е да свирят и когато от цялата "помия" по улиците влезне пясък между накладките и спирачният диск.Ако са накладки стъргането ще е много характерно метал в метал нещо ми се побърка браузъра СОРИ за постовете Редактирано 13 Януари, 2008 от Rocko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове