triXtyle 0 #1 Публикувано 11 Януари, 2008 Изправен съм пред сложен казус Значи от Плевен съм, там ми е потоянният адрес, т.е. този по лична карта.Но живея в Габрово и се чудя мога ли да си регистрирам колата тука, а не в Плевен?Тъй като има слухове , че местните полицаи се заяждат, ако колата не е ЕВ **** ** Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #2 Отговорено 11 Януари, 2008 Здравей. Регистрацията на МПС е по местоживеене, т.е. по постоянен адрес посочен в личната карта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #3 Отговорено 11 Януари, 2008 Мерси ............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #4 Отговорено 11 Януари, 2008 Извади си временен(настоящ) адрес в Есграона в Габрово и пробвай пак в КАТ-Габрово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #5 Отговорено 11 Януари, 2008 Май така ще направя, защото искам номерата да си останат габровски мерси на отзовалите се и голямо извинение към модераторите .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #6 Отговорено 11 Януари, 2008 голямо извинение към модераторите .... за какво ? задал си въпрос - получил си отговор . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #7 Отговорено 11 Януари, 2008 голямо извинение към модераторите .... за какво ? задал си въпрос - получил си отговор .Сбърках раздела, но вече ще си знам за друг път поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #8 Отговорено 11 Януари, 2008 Изправен съм пред сложен казус Значи от Плевен съм, там ми е потоянният адрес, т.е. този по лична карта.Но живея в Габрово и се чудя мога ли да си регистрирам колата тука, а не в Плевен?Тъй като има слухове , че местните полицаи се заяждат, ако колата не е ЕВ **** ** като я вземеш мини да я видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове