R-Racing 86 #561 Отговорено 7 Април, 2011 Новата версия вече на пазара ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #562 Отговорено 7 Април, 2011 Да, магазина работи от известно време и приема поръчки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetik 1 #563 Отговорено 11 Април, 2011 (Редактирано) На сайта на infoboard не се виждат размерите на устройствата. Може ли, малко информация с точните размери? Благодаря и спорна работа. Редактирано 11 Април, 2011 от Svetik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #564 Отговорено 11 Април, 2011 (Редактирано) Във форума сме го показали само, скоро ще имам подробно упътване и размери... Дебелината на кутията е около 15 мм. Редактирано 11 Април, 2011 от Informer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
upda7e 3 #565 Отговорено 11 Април, 2011 Извинете ме , но неразбрах това "чудо" за какво точно служи?Чете информация от ЕЦУ-то и показва данни и параметри , и ако не греша какво още може да се прави с него?Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #566 Отговорено 11 Април, 2011 http://www.infoboardbg.com/oписание Аз си го взех вече. Много полезно устройство. Браво на сьздадетелите му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
upda7e 3 #567 Отговорено 11 Април, 2011 Мерси колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #568 Отговорено 27 Април, 2011 хора от днес и аз съм с инфоборда и съм супер доволен благодаря на създателитему изключително коректни са и в доставката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове