Jump to content
Guest poloko

Къде да вдигна моята Хонда?

Recommended Posts

Guest poloko

[Отскоро съм собственик на Хонда Сивик. Все още не познавам сервизите. Направих диагностиката и в Bultrako, където естествено ми "смъкнаха кожата", но пък съм доволна. Качеството на услугите в България по принцип е ниско, затова и следвам принципа: "Евтиното е скъпо". За съжаление Bultrako не е хапка за моята уста, затова и ви моля за препоръка кой сервиз да ползвам. Хондата ми е смъкната с 30мм. Твърде ниска е за нашите условия. Колкото и да не ми се иска, съм решила да я вдигна. Въпросът е къде? В момента е с амортисьори Eibach, използвани са половин година и смятам, че мога да ги продам или направя бартер при смяната им. Очаквам съвети и предложения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefter0v

сложи си по големи гуми :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Welcome to the club :rolleyes:Сега по въпросите :1 - препоръчания от форума сервиз е при ОМБРЕ , а координати има тук :2 - не се притеснявай , все ще се намери някой който пък иска да си свали колата и ще е готов да направите размяна . Принципно и аз даже съм съгласен , но за момента няма как да стане /не е тука колата/ .... така че предполагам някой ще ме изпревари :lol:късмет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложи си по големи гуми :rolleyes:

Shte mi izleze po-skypo!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм съгласен да ги бартеросаме.От теб ниското окачване,а от мен стандартното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложи си по големи гуми ;)

Shte mi izleze po-skypo!
Welcome to the club и от мене ;) това със слагането на по-големи гуми хич не е хубава идея. Километража ти ще започне да отчита грешно. Най-добре е наистина да си намериш стандартно окачване и да го бартеросаш за твоето. Ако сделката с колегата redpower отпадне, и аз съм на среща ;) Иначе относно сервизите, най-добре при Омбре, макар че тая смяна предполагам че могат да я направят във всеки автосервиз в който не работят абсолютни некадърници. успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...