Jump to content
movx2000

Проблем с Abs-а

Recommended Posts

Колеги, имам следния проблем: След запалване ясно се чува как помпата на abs-а бръмчи доста продължително, след това доста често пак се включва, през около 15-20 секунди. В даден момент лампата за abs-а на таблото светва и след това вече abs-а не работи.Това се случва след различно време, но най-често след няколко минути, може и 10 да са, но най-често по-малко. Преди да светне лампата, abs-а работи.Тук някой беше писал, че лампата светела заради изгорели лампи на стоповете, моите наистина бяха изгорели и двете, но ги смених, сега стоповете светят, но проблема с abs-а си остана.Някой може ли да ми помогне със съвет или поне в кой сервиз да отида, където наистина разбират, а няма само да ме мотаят и да ми вземат парите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервиза е омбре. Как ти е течносста в казанчето?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

окъси буксата за "engine check", даваш на контакт, и ABS-а ще ти каже каква е грешката. Отваряш мануала, и намираш грешката при спирачките с ABS. Това мисля е първото което ще ти даде насока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервиза е омбре. Как ти е течносста в казанчето?

течността е ок, скоро я сменях. и преди това го имаше същия проблем обаче.Сервиза на Омбре, гледах го в BGmaps но не разбрах точно кой е, понеже там май има няколко сервиза в този район. От страната на автогарата срещу фабриката ли се намира, или от другата страна на жп линията срещу фирма дейзи и ресет? Редактирано от мишо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

окъси буксата за "engine check", даваш на контакт, и ABS-а ще ти каже каква е грешката. Отваряш мануала, и намираш грешката при спирачките с ABS. Това мисля е първото което ще ти даде насока.

Благодаря за насоките, но нямам мануал, нито знам къде се намира буксата за engine check.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

Благодаря за насоките, но нямам мануал, нито знам къде се намира буксата за engine check.

Ето ти един мануал за англичанка.А пък тук и тук на втора страница евентуално може да разбереш за буксата. Редактирано от kicko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

А и до колкото знам Омбре не се занимава със ABS защото няма необходимата техника за да я диагностицира, аз също имам проблем с ABS-a и си записах час в Бултрако.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и до колкото знам Омбре не се занимава със ABS защото няма необходимата техника за да я диагностицира, аз също имам проблем с ABS-a и си записах час в Бултрако.

Тогава защо всички веднага почват да повтарят като мантра "Омбре"?В Бултрако ще ти отрежат главата от глезените, вече проверих как са им цените.Ще се опитам сам да диагностицирам какво се случва и после ще му мисля.Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...