Jump to content
Hronos

Интересни части други автомобили.

Recommended Posts

Продавам следните резервни части: За Трабант 601S: водна помпа, радиатор, бензинова помпа, разпределителен вал (с VTEC шайбата), предни пружини и спирачни дискове. За Шкода 105L: гумички за клапаните, ангренажен ремък, датчик на „Хол” и кардан с висящия лагер (бонус) За Москвич 408 1360сс. помпа за хидравликата, кормилна рейка, топлообменник за климатика, задни пружини, карета за полуоските с “венец” за ABS, MAP сензор и TPS. Други: Задни регулируеми пружини (червени) за Пежо 306, комплект бутала с биелите за Мазда RX7, чукче и наковалня за Ауди Q7. Имам и други, ама като разчистя гаража ще ги пусна и тях... :worthy::confused::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както се казва май си още снощен :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега твои са вече в името на проекта.Продадени:Winner : NikolchoТрабант 601S: спирачни дискове.Шкода 105L: кардан с висящия лагер.Москвич 408 1360сс: карета за полуоските с “венец” за ABS.Пежо 306: Задни регулируеми пружини (червени)За останалите части все още се търсят ентусиасти.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

адаш, ако случайно изровиш някоя инжекция от Golf 1 вкарай офертата, че иде пролет и ще зарязвам градския транспорт, че не ми се виси вече по спирките :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

адаш, ако случайно изровиш някоя инжекция от Golf 1 вкарай офертата, че иде пролет и ще зарязвам градския транспорт, че не ми се виси вече по спирките :confused:

Имам :worthy: Тони..........темата ти е номер едно :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:oops::) :) Малко да я вдигна , и не ми спамете в обявата ей.Който разбира тука се спира.Скоро ще извадя и останалите части. Всичко е тънинг здраво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hronos биелите с буталата от RX7-цата дали ще ми паснат, че тия стоковите от R8 ми се виждат лабави и ако е така направо ги взимам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай Google колега, не съм наясно с големите мощности.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааам....предните пружини от Трабито дали ще станат на Рекса?И ми запази в-тек шайбата че ми трябва да вдигна още 50-60к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

На мен ми източи антифриза от трабито, че му искат по 3-4лв в магазина - мошенници!! :rolleyes::lol: И не забравяй да му сменяш маслото редовно, че е чувствително горкото кашонче - иска си редовна смяна - само Кастрол!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Да извадя и аз малко части от други колици. Имам две задни врати от Трабант 601S Deluxe (черен мат карбонови). Климатроник от ЗАЗ. ECU от ВАЗ 2101 (пълен комплект букси и кабели). Спортни оф-роуд седалки от УАЗ кожени със 6-точкови колани!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига ми спамихте в темата ей !Колега не е коректно да си пускаш частите тук, отвори си нова темичка.Верно че и твоите са редки тунунг части ама..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Понеже Nikolcho е почнал вече да сглобява проекта за туй в товойта темичка да са му под ръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nonamed

Продавам следните резервни части: За Трабант 601S: водна помпа, радиатор, бензинова помпа, разпределителен вал (с VTEC шайбата), предни пружини и спирачни дискове. За Шкода 105L: гумички за клапаните, ангренажен ремък, датчик на „Хол” и кардан с висящия лагер (бонус) За Москвич 408 1360сс. помпа за хидравликата, кормилна рейка, топлообменник за климатика, задни пружини, карета за полуоските с “венец” за ABS, MAP сензор и TPS. Други: Задни регулируеми пружини (червени) за Пежо 306, комплект бутала с биелите за Мазда RX7, чукче и наковалня за Ауди Q7. Имам и други, ама като разчистя гаража ще ги пусна и тях... ;) ;) ;)

Да ти се намират сегментите за РХ7 и на Шкода копче за катапулта? ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен в мазата ми се таркалиа маслен филтер за баркас нов и делко с става и за варбург дизел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

Сори за спама, но ...Понеже Nikolcho е скромно момче на мен се пада честа да покажа резултат от вече зглобеният проект

дава високи 9-ки, но на 8000 метра бие прекъсвач и трудно се овладява тая мощ :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Много е красив и със интересен дизайн.Със това конструкторско решение за долноплощник със горно разположени мотори ще е чудесен 3D-Акробат но пътниците вътре ще им се разкаже играта още на първата фигура.Тоя самолет без проблеми ще изпълнява Лупинг, Тоно и Свредел. Като конструкция е много по близо до акробатичен самолет а не пътнически.Успех с проекта, и от мен да знаете:"Няма не-приземил се самолет до сега, по един или друг начин всички се връщат на земята."

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се извинявам на колегата, че му ползвам темата ... ама имам тука един заден десен калник за полски фиат 125р ... от тия четириочките :rolleyes: Ако на някой му трябва да свирка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hronos - продаде ли частите да затварям темата или още имаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Специално за тебе Тони има един златен шаран. :)Щото май само ти му се върза. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за тебе Тони има един златен шаран. :)Щото май само ти му се върза. :D

..........и току-виж някой е отнесъл вече уорн или направо бан за офтопик или спамване в темата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Абе толкова ли тъп ви изглеждам? :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има още за разпродажба, не ми закачайте сергийката ей !

"Дайте на народа Хляб и Зрелища, ако нема хляб Пасти да ядат."

А и тюнинг частите със много Off-Topic в темите са на мода в нашият форум.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...