Jump to content
Guest OXYGEN

Отворено писмо до Бойко Борисов

Recommended Posts

Guest OXYGEN
Отворено писмоКолеги, просто нямам думи...Прочетете го добре...и сега познайте...никаква реакция нито от тези, до които е адресирано, нито от медиите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest skotie

Глас в пустиня.На едни им виновен снега, дъжда, ниските температури. На един кмет му виновен манталитета на софиянци и Костов разбира се.Трети 4 дена нема време да изчисти отломките от паднала козирка и хоп намира труп на момиче.Бай Ганьовщината е фанала властта и не я пуска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а това писмо освен нас,дали го е прочел този който трябва :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а това писмо освен нас,дали го е прочел този който трябва ;)

"Този сайт е регистриран ноември, 2007г. в отговор на мълчаливия отказ и нежелание на основните национални медии да огласят едно отворено писмо до кмета Бойко Борисов..."Да няма отговор от кмета и засегнатите инстанции ми е ясно...Ама и медиите да обслужват нечии интереси вече не мога да приема. :angry::) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а това писмо освен нас,дали го е прочел този който трябва :)

"Този сайт е регистриран ноември, 2007г. в отговор на мълчаливия отказ и нежелание на основните национални медии да огласят едно отворено писмо до кмета Бойко Борисов..."Да няма отговор от кмета и засегнатите инстанции ми е ясно...Ама и медиите да обслужват нечии интереси вече не мога да приема. :) :) :)
не можеш,щото не си говов но това не значи че не е така.нали и те гърла хранят.аз се убедих наскоро че Българите са продажна нация и винаги ще се намери някой да се продаде за чуждата облага.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато народа продължава да търпи тези безмислици и смешни работи няма да се оправи тази държава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти не си ли част от тоя народ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти не си ли част от тоя народ?

Видимо НЕ ! Защото народа който познавам(има и изключения) на са група лайнари, който гледат само да осерат работата и да се нагушят за сметка на другите.Най - лошото е че все повече Уж българи заприличват на тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Положението е отвратително и, за съжаление, ще продължи да е такова.

Постоянно съжалявам, че плащам данъци като бесен, за да храня банда простаци, които крадат на корем.

Защо не плащам на друго място? Просто защото смятам за дълг да работя и живея в страната, в която съм се родил, в която са близките и роднините ми и която, ако ги нямаше българите, като такива.. може би щеше да е друга.

Който е имал късмета да посети чужди страни, знае, че проблемът е в самите нас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи си направих труда да го изчета цялото писмо и на моменти ми ставаше смешно, на моменти ми идеше да вляза в общинския съвет с калашник! Наистина всеки трябва да даде своа принос за целия облик на града, но ние не можем да асфалтираме столицата, да й запълним дупките, да поставим знаци където трябва и да бием глупаците, които облепват като с тапети уличните стълбове. НАшият принос се изчепрва до разделното сметосъбиране и поемането на обществената отговорност. Останалото е работа на общината и общинския съвет и всичките фирми концесионерки, изпълнителки, подизпълнителки и всякаква друга плява! Срамно е, че общината не се сеща да си върши работата дори след като народът надава глас, след като умират хора (даже вече и смъртта се е обезценила и на никого не му пука,когато от безхаберие загине някой човек). Нима трябва да се стига до крайности за да се сетят...айде няма да ги обиждам...."онези", че имат не само права, ами и отговорности, че и те са повече от правата им:) За съжаление след снощното ми четене до към 3:30 останах крайно обезверен и ядосан! За пример ще дам зам. кмета на обшината инж. Велизар Асенов Стоилов, ресор “Транспорт и комуникации”, който преди да стане кмет е бил началник производство и главен технолог “Завод за кухненско обзавеждане” - гр. Кюстендил. Извинете, ама какво му разбира главата на някакъв хашлак, който се е занимавал с ампери и волтажи, миксери и фурни, от "Транспорт и комуникации". Това се изучава като висше образование и има хора, които си късат нежните части за да го завършат, а този ресор се води от.....безхаберник. За съжаление той е удобен някому и всичко, което можем да си кажем е "Ми е те това е България, страната на абсурдите и неограничените невъзможности!". МИслех да дам и още примери, ама в яда ми някои ги забравих, а други просто не искам да ги пиша.А че по света са по-добре от нас.....можем само да взимаме пример за гражданско поведение и обществена отговорност и да се надяваме нашите властимащи да свикнат някак така, да крадат по-малко и да почне поне малко повече да им пука за онези, които представят. :oops:П.П. Сетих се за единия пример. Той е основно към софианци. Знаете ли защо София остана непочистена след неговалежите 1 ден и защо снегорините излязоха толкова "навреме". Защото договорът м/у Софийската община и фирмата изпълнителка казва, че снегорините трябва да излязат да почистват и опесъчават 4 часа след като спре да вали сняг! ;):D:) Това яко не е малоумие, аз съм трамвай:DАйде лека и със здраве. Ще се оправим,а ма не знам дали ще сме живи да го видим кога ше стане това. ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се сеща да си върши работата дори след като народът надава глас,

Къде? В нета? :oops: Съмнявам се че и на площада ще свърши работа. Поне си заслужава да се опита :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anar

докато българина не си промени манталитета,няма да се оправим ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялата беда идва от това че много на бързо ни "цивилизоваха" а в хората няма традиции и навици даже и умения как се живее,бори и отстоява правата в свободна страна без дикататура и налагане на мнението на силния за деня както когато диваци ги "цивилизоват" от така наречените западни страни те първо се разболяват от неизлечими и смъртоносни за тях болести минават през абсолютна нищета както и ние за сметка на тях налка група се облагодеталстват до краен предел с неистова алчност

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...