gogul 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2008 Оглеждах днес един Civic хеч 5ген., и ми направи впечатление че няма надпис на задната/петата/ врата както имат някой. Задължително ли е да е изписано "Civic" и значи ли това че е пребоядисвана колата? Иначе много ме грабна,друго-вътре видях че е с барче и подглавници на задната седалка,това някаква модификация ли се води,гледам на доста коли им липсват тия неща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PL.KAYKIEV 0 #2 Отговорено 6 Януари, 2008 Моята и тя няма надписи одзаде само емблема си има. Обаче нямам нито барче нито подглавници. Мисля че на някой коли надписа за който говориш "Сивик" е като стикер одзаде и може просто да са го махнали или да е паднал не е задалжително да е пребоядисвана. Ако ти е харесала няма кво да му мислиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gogul #3 Отговорено 6 Януари, 2008 Не предполагах ,че може да е стикер ,някой с такъв надпис може ли да каже? Чакам само да се стопи снега за да я пробвам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 6 Януари, 2008 Освен със шкурка не виждам с какво ще го махнеш тоя надпис колега гледай на трудно достъпни места ако е пребпядисвано там ще има разлика макар че ако е направено добре няма какво да се косиш че е пребоядисана стига да не е боядисвана върху ръждата както обичат да правят автоджамбазите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове