plamoni 37 #1 Публикувано 5 Януари, 2008 Колеги искам да споделя с вас изумлението си от нашата държава.За пореден път разбрах,че не живеем в държава а във АБСУРД.Току що се прибирам в София(изминах отсечката от Карнобат до София) и не мога да опиша с думи това което видях.Почти през целия път карах по снеголед (то път реално не се виждаше),колони от коли които е невъзможно да изпревариш ако държиш на собствената си сигурност,през километър два катастрофи,направо нямам думи да го определя.Тук във квартала е по чисто отколкото беше по магистралата,не мога да си обясня за какво го плащаме тия пътни данъци?Евала на Пловдив отново(след Пловдив наи накрая разбрах,че карам по магистрала),винаги когато е било лошо времето отсечката след Пловдив е направо облизана.Другия абсурд-бързодвижещи се с неопределена траектория коли и КАМИОНИ(АВТОБУСИ),направо се зачудих дали се развиват нормално тия хора,имаше поне четири случая в които занасяха и само късмета ми помогна да не ме отнесът и мен,предполагам не съм единствения които се е сблускал с тая Българска деиствителнност,но просто ми доиде до гуша и реших да си излея яда тук.ЩЕ СЕ ОПРАВИМ АМА ДРУГИЯТ ПЪТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #2 Отговорено 5 Януари, 2008 Добре 4е си се прибрал жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #3 Отговорено 5 Януари, 2008 Наречи го България или българин и повече не се занимавай да го обиждаш, боли ме като ги казвам тези думи, ама още повече ме боли като знам, че са верни!! Няма да се нареди дъбжавата, няма да е скоро, за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 5 Януари, 2008 Пачо,купи си ЦРВ То къвто си пътешественик с джип ще си по-сигурен ,не с тая дъска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamoni #5 Отговорено 6 Януари, 2008 (Редактирано) Пачо,купи си ЦРВ То къвто си пътешественик с джип ще си по-сигурен ,не с тая дъска А,Пешко не така ,освен това аз със движенето проблем нямам(като изключим изкачването към Ягодите ),имам със спирането.Предполагам,че на ЦРВ-то АБС-а не е по различен от моя,на тоя лед ти трябват танк не кола Редактирано 6 Януари, 2008 от plamoni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #6 Отговорено 6 Януари, 2008 Като сме такива тарамбки и си плащаме кротко каквото и да ни изтресат идиотите във властта така ще е и преди и сега ний сме робска нация а и сме мазохисти та си го признаваме и нищо не правим по въпроса ноо нема да се плашите бързо намаляваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове