Jump to content

Recommended Posts

Някой знае ли какво е код за грешка 7 на D15B2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТПС - датчик за положението на дроселовата клапа... намира се на дросела: от едната страна е жилото, а от другата е датчика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подлежи ли на ремонт или направо се сменя с нов?Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

понякога се пълни с бензин и обикновено това му е края. Освен това трудно се демонтира, така че май ще ти е най-лесно и евтино да си купиш цял дросел за д15б2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ако разбера че това е станало от добавката която сложих за почистване на инжекторите,ще я изпия на екс :) Мерси много 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започвам с разглобяването.Цяла вечер каква ми е работата.Може да стане с вътрешно почистване.После ще споделя какво е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ако е изключен как да го включа?Извадих го,почистих го и гледам че при монтажа трябва да се замери волтажа между зеления и червения кабел.При запален двигател на оборот колко волта трябва да показва???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest djiga

Някой може ли да ме светне как се настройва ТПС - датчик за положението на дроселовата клапа???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цветовете не ги знам, но взимаш една игла и мултицет, слагаш минуса на мултицета на маса и мериш 3-те кабела.Двата крайни са 0 и 5Волта ( земя и захранване) Средния при затворен дросел трябва да дава около 0.5Волта. Ако датчикът може да се върти около оста си и да се настройва, слагаш го на 0.48 Волта или на минимума ако не може да слезе толкова на долу и си готов.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таз мойта кола откачи.Сега ми дава "16 Fuel injectors".А не може да съм ги объркал(седем къси с едно дълго и шест къси)Четири пъти проверих!!Ще разглобявам дюзи сега:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...