Jump to content
Guest stanislav_stz

Чип-тунинг

Recommended Posts

Guest stanislav_stz

Стана ми интересно дали предлагат подобни чудеса на техниката за моята печка (2.0i TD - 86hp). Рових се ли рових и чак аз не повярвах като открих следното: http://www.digitaltuning.bg/catalog/index_rezult.php?id=1376Винаги съм знаел че двигателчето ми е Rover-ско. И преди бях търсил за чип-тунинг, но не се бях сетил да погледна при моделите на Rover, сега взех че го открих именно там. Т.е. предполагам че е той. Гледам че се получава доста добро покачване на мощността и въртящия момент. Нещо не са попълнили правилно максималната скорост :P но това е друга тема..Та, искам да попитам, за тези които са вещи в сверата на яко печките: Ако и се сложи интеркулър, след това пречи ли да се прасне чип или пък обратното, чип и после кулър. Нали все пак там се правят някакви настройки или кулъра не пречи? Горе-долу съм наясно с действието на тези чипове. Чел съм и за много оплаквания, за блокирал двигател :P Изобщо ако има някой вещ по темата, моля да сподели знанията си! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това наистина е интересно, но защо мислиш, че максималната скорост не е попълнена правилно!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние имаме две места в Добрич дето чипосват дизел и хората са много доволни.Сваля разхода и дига коне не само леки коли, но и бусове камиони ги чиповат.Колега ако искаш мога да завъртя един два телефона и да попитам конкретно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Някъде беше писано относно слагането на кулър на двигател като твоя, порови из форума. Прираста от 30 коня ми се струва доста висок, дано е вярно:rolleyes: Максималната е реална според мен, друг е въпроса, че по километраж това ще е към 200 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz

-

Редактирано от stanislav_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz

Относно максималната скорост, моята е версията без интеркулър, т.е. 86hp. Максимална скорост - 192км/ч. с 5 човека в колата. От там насетне просто не може. От къде ги взеха тези 168 не знам!! По километраж е 230км/ч. Ще поровя отново из форума, но все пак имам нужда от вещо мнение по въпроса.Edit: , ако можеш да попиташ конкретно за моя модел, много ще съм ти благодарен. В краен случай, за да не се набутваш, дай ми телефона, да се пробвам аз.

Редактирано от stanislav_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега проверих чипа ти управлява помпата за горивто така че няма проблемТвоя човек се казва Милко-0899952222 и сервиза му се намира в Шумен, което ти е и по близкоЗа цена нищо не мога да ти кажа , предполагам, че щом толкова хора го ползват ще има смисъли възвръщаемост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, може да му се обадя да попитам за повече информация, гаранция някаква дали дават и т.н. И казваш че не пречи преди него или след него да се сложи кулър в машината? Мерси много че си попитал за мен, длъжник съм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...