CARBON 0 #1 Публикувано 2 Януари, 2008 (Редактирано) някой да има инфо къде в българия се предлагат такива капаци "намрящени" ще ги нареча защото незнам техническото им название (става въпрос за капак като този на снимката на аватара ми -незнам как да сложа линк и затова направо на аватар ) Редактирано 2 Януари, 2008 от CARBON Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 2 Януари, 2008 (Редактирано) Баш този капак от аватара изглежда карбонов,мисля че трябва да си поръчаш от чужбина,а ако говориш за обикновен капак ,но просто искаш да намръщва фаровете,иди в първата "тунинг" фирма където правят брони,прагове и т.н. и ще ти направят твоя да изглежда така.ПП попълни си профила от кой град си Редактирано 2 Януари, 2008 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #3 Отговорено 2 Януари, 2008 Баш този капак от аватара изглежда карбонов,мисля че трябва да си поръчаш от чужбина,а ако говориш за обикновен капак ,но просто искаш да намръщва фаровете,иди в първата "тунинг" фирма където правят брони,прагове и т.н. и ще ти направят твоя да изглежда така.ПП попълни си профила от кой град си кажи някоя такава фирма колега че си нямам и идея къде из бг има подобни фирми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 2 Януари, 2008 като кажеш от къде си, отговора няма да закъснее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lider-a 0 #5 Отговорено 2 Януари, 2008 С кит ли се прави или .... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 2 Януари, 2008 Как с кит бре с ламарина естествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MnQk #7 Отговорено 4 Май, 2008 ее ламарина ама после и кит е нужен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 5 Май, 2008 ееееееее мноо ги разбирате,ма то и боя после ще тряя а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz #9 Отговорено 7 Май, 2008 За Софията при кой се ходи за тая история с удължаването на предния капак и горе-долу колко парички е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове