kalmara 49 #1 Публикувано 1 Януари, 2008 Чъ-Ръ-Дъ набореееееееееее !! Удари 18-така и одърте, ей...да бегаш да си извадиш личната карта че си голем вече. Книжката да не казвам че е задължителна Както ти го казах...пожелавам ти хондата никога да не те остави по каквато и да е причина и дано след някоя година да можеш да се пофалиш с някой як завършен проект като founder примерно ! Също така ти пожелавам нещата, които се подразбират...МНОГО здраве, за да можеш да си я караш, много парички, за да можеш да си я глезиш и много мацки да возиш, за да.......тука нема да уточнявам. ЧРД и на другият съфорумец, който аз лично не познавам, но също е покрай нашите годинки и ще празнува днес. Весело изкарване ! P.S. ЧНГ на всички, който прегледат тая тема, щото не съм се записал още с поздрава в друга тема (ако има такава) а пък ме мързи да разглеждам...все още ми е малко мъгляво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 1 Януари, 2008 ЧРД !Да ни е жив и здрав и все така ентусиазиран Много щастие и на 2мата рожденници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 1 Януари, 2008 Ооооооо айде баце, честито ти легаризиране шоферче. с тая бегачка ще ги разцепваш. Много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #4 Отговорено 2 Януари, 2008 ЧРД жив и здрав :rolleyes: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 2 Януари, 2008 Чрд. Всичко най най на хавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 2 Януари, 2008 ЧРД и на двамата,бъдете живи и здрави .На Шефчето пожелавам безавариини километри с новата придобивка и да ги мачка наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #7 Отговорено 2 Януари, 2008 Честит рожден ден, шефе, всичко най-хубаво ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #8 Отговорено 2 Януари, 2008 Еееее братчед чукна осемнайската и ти You have been officially aged!!! Желая ти много здраве щастие и късмет, успехи тази година по изпитите и много любоФ А също както каза и Калмара колата да не те остави никъде, да сте си заедно с нея още време и след годинка две току виж тя станала 200-300 кончета ;) Айде и се стягай, че сега тръгвам и нося водка ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #9 Отговорено 2 Януари, 2008 Еееее братчед чукна осемнайската и ти You have been officially aged!!! Желая ти много здраве щастие и късмет, успехи тази година по изпитите и много любоФ А също както каза и Калмара колата да не те остави никъде, да сте си заедно с нея още време и след годинка две току виж тя станала 200-300 кончета ;) Айде и се стягай, че сега тръгвам и нося водка ;) Ада и щех да забравя: ЧРД и на другия рожденик, да си жив и здрав колега, много щастие и усмивки през новата година!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 2 Януари, 2008 жив и здрав и голяяяям да порастнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #11 Отговорено 3 Януари, 2008 Благодаря на всички, които ми честитиха. Да ви се връща тъпкано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове