Jump to content
kalmara

ЧРД на Шефчето

Recommended Posts

Чъ-Ръ-Дъ набореееееееееее !! :drunk: Удари 18-така и одърте, ей...да бегаш да си извадиш личната карта че си голем вече. :P Книжката да не казвам че е задължителна :rolleyes:Както ти го казах...пожелавам ти хондата никога да не те остави по каквато и да е причина и дано след някоя година да можеш да се пофалиш с някой як завършен проект като founder примерно ! :rolleyes:Също така ти пожелавам нещата, които се подразбират...МНОГО здраве, за да можеш да си я караш, много парички, за да можеш да си я глезиш и много мацки да возиш, за да.......тука нема да уточнявам. :lol:ЧРД и на другият съфорумец, който аз лично не познавам, но също е покрай нашите годинки и ще празнува днес. Весело изкарване ! :punk::fun::drunk::bounce: P.S. ЧНГ на всички, който прегледат тая тема, щото не съм се записал още с поздрава в друга тема (ако има такава) а пък ме мързи да разглеждам...все още ми е малко мъгляво. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧРД !Да ни е жив и здрав и все така ентусиазиран :rolleyes:Много щастие и на 2мата рожденници !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооооооо айде баце, честито ти легаризиране шоферче. с тая бегачка ще ги разцепваш. :rolleyes: Много безаварийни километри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧРД жив и здрав :rolleyes: :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Чрд. Всичко най най на хавай. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧРД и на двамата,бъдете живи и здрави :fun::lol: .На Шефчето пожелавам безавариини километри с новата придобивка и да ги мачка наред ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, шефе, всичко най-хубаво ;););):lol::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееее братчед чукна осемнайската и ти:fun::lol: You have been officially aged!!! ;) Желая ти много здраве щастие и късмет, успехи тази година по изпитите и много любоФ;) А също както каза и Калмара колата да не те остави никъде, да сте си заедно с нея още време и след годинка две току виж тя станала 200-300 кончета ;) ;) ;) Айде и се стягай, че сега тръгвам и нося водка;););) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееее братчед чукна осемнайската и ти:fun::lol: You have been officially aged!!! ;) Желая ти много здраве щастие и късмет, успехи тази година по изпитите и много любоФ;) А също както каза и Калмара колата да не те остави никъде, да сте си заедно с нея още време и след годинка две току виж тя станала 200-300 кончета ;) ;) ;) Айде и се стягай, че сега тръгвам и нося водка;););) ;) Ада и щех да забравя: ЧРД и на другия рожденик, да си жив и здрав колега, много щастие и усмивки през новата година!! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Благодаря на всички, които ми честитиха. Да ви се връща тъпкано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...