Jump to content
triXtyle

Тази цена реална ли е ?

Recommended Posts

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsТъй като си търся Honda civik 5 ген. от около 93 година (сега остана да говоря и пълни безсмислици....) , попаднах на тази обява.Някой знае ли дали цената е реална, или на снимката е скрит някой удар или козметичен дефект???Благодаря предварително.П.П. някой ще ми каже ли защо не мога да пиша във форума за купувам/продавам автомобил? искам да питам някой продава ли до 3000 лв гореспоменатия модел, без знаяение има ли екстри или не , търся си кола за каране, а не за гъзария пред мадамите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цената е реална дори можеш да се спазариш за по-малко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би била реална между 3к и 3.5к с тия шукарийки по нея нещо малко ми се струва а и пребоядисвана дясна врата поне на снимката така изглеждапредната броня също абе без разбиращ човек не я взимай при това е карана и в България със сигурност има проблеми номера е да не са много и гълтащи много финанси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали е реална можеш да разбереш като се обадиш :unsure: Иначе дали отговаря на пазарната цена на подобен автомобил - не мисля . Както колегата каза над 3500 вървят . Разбира се нищо не пречи да има причина/и за която цената да е такава . Не е казано ,че задължително ще е пробита кошница .. с други думи най-добрия съвет е просто да я видиш :lol:Късмет :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак това е 15г. кола :unsure: ..........при полозение 4е 6г. се намират под 5к

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...