Jump to content
B.Angelov

Кофти ПРОБЛЕМ

Recommended Posts

Здравейте колеги, случи се нещо много гадно със старата кола - парното, тоест вентилатора спря да работи, работи само на 3-та степен, на другите никакво го няма, иначе колата е с чисто нов акумолатор, свещи и други подобни. Става въпрос за Сивик, 6-та генерация, 1.4. Искрено се надявам да е някои бушон, но сега е тънмо и нищо не виждам, какво друго би могло да е.Моля помагайте. Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом не работи вентилатора на парното значи махаш жабката - там има една букса - развиваш болтовете и вадиш карантията и сигурно има изгоряло съпротивление-мисля че има доста добре описана темата даже и със снимки и с точните стойности на съпротивленията- успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest B.Angelov

Здравейте колеги, благодаря за помоща. Обаче аз наистина си нямам на идея то това което ми казвата, ама наистина. Изчетох я оная тема, там звучи адски лесно, обаче като знам колко са ми вързани ръцете ще направя някое мазало. Та в тази връзка....ако знаете някои който може да ми помогне или някои сервиз, който работи днес ще съм му благодарен....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...