ManiaK 390 #1 Публикувано 27 Декември, 2007 (Редактирано) Вижте какви 17"-ки ми донесе Дядо Коледа ! Отдавна копнеех за такива джанти! Много им се кефя........но дано не вали сняг че нямам зимни гуми за тях. Тези красавици са на моята кола и със съдействието на Драгича (за което съм му много благодарен) Чао за сега че отивам да я РАЗТРИВАМГалерия Редактирано 27 Декември, 2007 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Diado Mraz 0 #2 Отговорено 27 Декември, 2007 Джантите супер ме кефят Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 27 Декември, 2007 Честито мой яка е мамка и.Задницата о6те 2-3 см надолу и си фърси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 27 Декември, 2007 Честито мой яка е мамка и.Задницата о6те 2-3 см надолу и си фърси ти недей че утре му я оставям на Стънимир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #5 Отговорено 27 Декември, 2007 Ей тия джанти, направо са правени за 5-та генерация Супер е колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 27 Декември, 2007 Страхотни са!Много добре и стоят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 27 Декември, 2007 Трепач ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krisko #8 Отговорено 27 Декември, 2007 кво да ви кажа просто нямам думи !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #9 Отговорено 28 Декември, 2007 Много са яки новите ти обувки! Честито за подаръка, който Дядо Коледа едвам е оставил под елхата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 28 Декември, 2007 Честито колега джантите са убиец кефкат яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #11 Отговорено 28 Декември, 2007 Само мога да кажа едно.Колата е УНИКАТ...браво колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #12 Отговорено 29 Декември, 2007 Лошото е че с тези големи капли колата си изгуби пъргавината ! Май ще трябва за догодина да "слушам" много, че белким Дядо Коледа ми донесе ТУРБООООО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове