Guest Ombre #1 Публикувано 25 Декември, 2007 Темата е по-скоро питане дали някой от нас играе тази игра.www.kalonline.comАз играя повече от 2.5 години.Имаме си гилдия даже(HONDA).До колкото знам има 15-20 хиляди играчи, но ХОНДА гилдията е само БГ.Българите в гилдията сме 47 за сега.Половината от тях са фенове на ХОНДА а дригите са там защото е Българска гилдия.Ако някой се регистрира нека търси "SofiaBUL"за да стане част от БГ ХОНДА гилдията.Готина е играта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #2 Отговорено 26 Декември, 2007 а като е безплатна играта, колко сървъра има и лесно ли се влиза???да знам дали има смисъл да я пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 27 Януари, 2010 Дайте няква информация от къде да я дръпна къде да се регистрирам.От много време и се каня на тая игра ама не знам от къде да я дръпна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 27 Януари, 2010 Абе чудя се аз на какво джиткаш все и ето на. Трябва да се погледне, щом има и гилдия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 27 Януари, 2010 (Редактирано) От 1 година вече се опитвамда се регна ей нестава се нещо става там.Моля ви кажете как става манията.... Редактирано 27 Януари, 2010 от Valio_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове