Morpheus 4 #1 Публикувано 24 Декември, 2007 Спрял съм си избора върху Хонда Акорд, но виждам че имат 5-6 модификации на двигатели, някой може ли да даде малко инфо за тях, кой от тях е най добър като вариант мощност - разход на гориво.Ако дадете и някой съвет какво да си взема приготвил съм между 6-7000 лв само за кола рег. и консуматива си ги слагам отделно.Един приятел ми каза да си търся В-тек харчели по малко, видях статията но руския не ми е много добър и модификации като ИС,ЛС... какво значат. Кой е най удачния вариянт на двигател хем мощен хем икономичен ?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sting #2 Отговорено 25 Декември, 2007 виж раздел продава,BOSS HOGG,ЧЕРВЕН АКОРД ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morpheus 4 #3 Отговорено 25 Декември, 2007 Искам малко пояснение, кое какво е и кой двигател е за предпочитане като мощност/икономия на горивоПък и ми трябват обяви от Пловдив нямам възможност да обикалям из страната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sting 0 #4 Отговорено 25 Декември, 2007 ти май чакаш някой да ти я докара в кьщи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 25 Декември, 2007 ти май чакаш някой да ти я докара в кьщи?Човека просто иска съвет, за момента го интересува към какъв конкретен двигаел на акорд да се насочи после ще гледа обяви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 25 Декември, 2007 За 6-7000 можеш да си купиш акорд 5-та генерация английска сглобка или акорд купе или комби американско производство. При английското за предпочитане е 2.0 бензин 131кс - дават го като най-балансиран откъм мощност/разход. Имах точно такъв, добра машина е, но е по-тесен от американската версия, всъщност съм го мерил с метъра и е абсолютно еднакво широк със сивика ми 6-та генерация. Но е доста по-конфортно устроен и по-удобен. Но ако можеши имаш желание ти препоръчвам акорд купе с 2.2 двигател и 150кс. Доста по-сериозна и удобна машина, по-широк и мощен, с големи врати, макар и само две. Комбито не ме кефи. В Пловдив има 1 комби но е 2.0 136кс в един салон в Тракия, не е зле......ама комби...................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morpheus 4 #7 Отговорено 27 Декември, 2007 Благодаря за инфото.Аз лично предпочитам 4 врати.А как лично мога да разбера коя кола е англииска и американска сглобка.Примерно по номер на рамата или пък по номера на ДВГ-то.Пък и някой има ли впечатления ако е на газ колата, как се държи и имали ли проблеми, ако е на газ, щото на мен ми казаха че много лесно им прегаряли клапаните ако се кара на газ, че били много тънки.Пък и за тези пари дали мога да си намеря 2.0 16Клапана В-тек, чувал съм че спрямо обикновенния мотор давали средно между 1-2 разлика в горенето. И как можа да се познае на ''живо'' В-ТЕКА? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове