Jump to content
ZaRRicK

D15z6 Aerodeck

Recommended Posts

еее никой ли нема с кмбита ве хх странна работа, аз нз що си мислех че сте много ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Имаме комбита но колегата Stanley не съм го мяркал скоро нито във форума нито на срещите. Иначе той може да каже много за комбито като ходова част и тн но не и като ДВГ защото неговата е дизелова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D15Z6 би трябвало да е VTEC-115к.с.-прекрасен мотор-аз за друго какво се притеснаваш - ходовата част е здрава - като на всички хонди-няма значение дали е комби или хеч или седан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sodead

Ами аз съм с такова комби, но D14А4 и не мога да съм ти кой знае колко полезен. Здрава количка е, досега не съм й видял рогцата, но колкото пъти ми се наложи да нося нещо по обемисто спирам и се поздравявам за избора на кола! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DIGIGI

Здрасти колега, и аз не мога да ти кажа нищо за двигателя но за ходовата част за 10мес. откакто я имам преди 3-4дни ходих да я проверявам отдолу и нищо не беше мръднало! Здраво окачване и добра возия. Много удобна семейна кола с добър и удобен за товарене багажник! Не на последно място и много добър разход от който съм доволен, но като те гледам към кой двигател си се насочил не съм ти полезен в тази връзка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...