Guest icho #1 Публикувано 22 Декември, 2007 Здравейте колеги!Незнам кой от кога е във форума и кой от кога е с Хонда,но доста хора се събрахме тук!Искам на всички да пожелая весело посрещане на празниците.Много здраве на всички,на техните роднини и приятели, и много,много,много работа до година, за да има парички да ги харчим!Останалото ще си го напазаруваме!Наслука и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #2 Отговорено 22 Декември, 2007 Здравейте колеги!Незнам кой от кога е във форума и кой от кога е с Хонда,но доста хора се събрахме тук!Искам на всички да пожелая весело посрещане на празниците.Много здраве на всички,на техните роднини и приятели, и много,много,много работа до година, за да има парички да ги харчим!Останалото ще си го напазаруваме!Наслука и успех! Подобно, колега и всичко най. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #3 Отговорено 22 Декември, 2007 Здрави, прави и нови кончета под капака.Сговор у дома.Успехи в бачкането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 22 Декември, 2007 Благодаря колега за хубавите пожелания !Да ти се връща , както и на всички останали ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #5 Отговорено 22 Декември, 2007 И аз да пожелая Здраве на вси4ки , и пове4е се усмихвайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 22 Декември, 2007 и по-малко да пиете ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #7 Отговорено 22 Декември, 2007 здраве,щастие,късмет и повече берекет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #8 Отговорено 22 Декември, 2007 и от мен за всички съфорумци - весели паразници - и не карайте пияни! дано дядо коледа донесе още хубави подаръци на всички много слушкали или не чак толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #9 Отговорено 23 Декември, 2007 и повече да пиете... но само по добри и заслужаващи си поводи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #10 Отговорено 23 Декември, 2007 и от мен новия във форума весели празници и безпепятствено шофиране през новата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morridina #11 Отговорено 23 Декември, 2007 Весели празници и много щастие за всички през новата година! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #12 Отговорено 23 Декември, 2007 И от мен, ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ !! Здраве,щастие и късмет на всички послушни и непослушни и на всеки повече пара за любимата кола или жена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #13 Отговорено 24 Декември, 2007 Весела Коледа на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #14 Отговорено 24 Декември, 2007 Весели празници на всички с пожелание за много здраве,щастие и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #15 Отговорено 24 Декември, 2007 Безумно много щастие, късмет и любов, но преди всичко здраве и по една S 2000 на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 24 Декември, 2007 Весели празници и от мен колеги и колежки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #17 Отговорено 24 Декември, 2007 Весела коледа И много подаръци здраве и късмет на всички ни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #18 Отговорено 24 Декември, 2007 Весели празници, пожелавам на всички :P Здраве, щастие и късмет на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest big bad wolf #19 Отговорено 24 Декември, 2007 Аз тая година както никога до сега имам конкретна поръчка за дядо мраз, ама пък е достатъчно шантава и ще видим доколко ше ми се отвори парашута Весела Коледа и всичко най-хубаво да ви се случва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #20 Отговорено 24 Декември, 2007 ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички колеги и колежки. Здраве,щастие и късмет през новата година.НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #21 Отговорено 24 Декември, 2007 Аре наздраве ... живи здрави всички .....и най-вече моите братя от "Чичка-тиим" ! Ай лов ю гайс !RE forever ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #22 Отговорено 24 Декември, 2007 весела коледа на всички съклубари и всичко по по най -наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blondy #23 Отговорено 25 Декември, 2007 Весела Коледа!Много топлина в дома, светлина в душата и любов в сърцата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dantes #24 Отговорено 25 Декември, 2007 Весела Коледа!Много здраве,щастие и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #25 Отговорено 25 Декември, 2007 Весела Коледа приятно изкарване на празниците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #26 Отговорено 25 Декември, 2007 Весела Коледа и от мен. Само хубави неща ви пожелавам да се случват през празниците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #27 Отговорено 25 Декември, 2007 Хо-хо-хо весела коледа и много щастлива 2008-ма година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #28 Отговорено 25 Декември, 2007 Весели празници на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #29 Отговорено 25 Декември, 2007 Честито Рождество на всички християни Бъдете по-добри и вярвайте в Божия синВесели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #30 Отговорено 25 Декември, 2007 Весели празници на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #31 Отговорено 25 Декември, 2007 Весела коледа на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #32 Отговорено 25 Декември, 2007 Весела и щастлива Коледа с много усмивки :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #33 Отговорено 25 Декември, 2007 И от мен едно пожелание за Коледа, а именно нека всички съхраним топлината на този празник за цялата година напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове