Naz 0 #1 Публикувано 20 Декември, 2007 Ми след голямо обмисляне, реших че ще карам Коледа в Пловдив, така че м/у 24-ти следобяд и 26-ти до обяд някой ако иска може да пием кафе, да се запознаем и такам. Телефона ми е 0899 140 240 - Наско, ще съм със Сиситу, та някой ако забележи синя ниска хонда със старозагорска или софийска регистрация, (ако мина утре КАТ живот и здраве) аз съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 21 Декември, 2007 Еее, супер. Ще се радваме, да ударим по кафенце ... примерно на 25-ти по някое време. Координати: Joro_pr - 088 5299 234 - Жоро и Iceman - 089 82 42 177 - Руслан. Дрънни като се излюпиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #3 Отговорено 21 Декември, 2007 чудно ... разни хонди по Коледа ... телефони бол само самолета чакаме да пристигне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #4 Отговорено 21 Декември, 2007 еее аре и мен ме пишете дайте направо ако искате да се уговорим нещо и на 25 може да се съберем 3,4,5,16 човека :/0888523396 - Наско съм и аз ... да не ме забравите ей ... че за празниците съм в плд и искам да се запозная с някой от ударната група в плд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #5 Отговорено 21 Декември, 2007 0883389034 аз съм Вахрам ако решиш звънкай ще ми е приятно да се запознаем аз съм за да се саберем както каза колегата по горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #6 Отговорено 21 Декември, 2007 и аз съм с вас само да се разберем къде и кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 21 Декември, 2007 ако не съм на риба и аз ще дойда на кафе 0887334908 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #8 Отговорено 22 Декември, 2007 Франки ... твойто ми мяза на едно яко напиване у Филибето майна !! Само нема да танцуваш после със Сиса ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #9 Отговорено 22 Декември, 2007 Франки ... твойто ми мяза на едно яко напиване у Филибето майна !! Само нема да танцуваш после със Сиса ! Абе, тва да не ти е Стара Загора Тука като кажем кафе, значи кафе.Iceman, звъннете и на мен ако се уговорите нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #10 Отговорено 22 Декември, 2007 Айде ако се разберете нещо пишете тук. Дори и двама да сте ще станем 3ма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #11 Отговорено 25 Декември, 2007 Гледам, бая народ прояви желание - та който има идеи за място и час - моля да не се срамува!Весела Коледа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #12 Отговорено 25 Декември, 2007 Аз като гледам, времето си върви. Та направо в Aqualand-а в ж.к. Тракия - ще се съберем на паркинга в 14 часа и после ще скокнем вътре. Ако няма места, ще ги мислим като се съберем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #13 Отговорено 25 Декември, 2007 Аз няма да мога днес, много семейни ангажименти, айде утре ако има желаещи и възможност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #14 Отговорено 26 Декември, 2007 Ами вчера се посъбрахме на 50-60% от заявилите желание, поради ред причини ... Както и да е. Чукнахме по кафенце, ударихме му по един сладък лаф и така. Ако можете за днеска - пак се организирайте, аз за съжаление съм на работа и ще пропусна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #15 Отговорено 26 Декември, 2007 и аз днес съм на работа във Венера- до университета ако някои иска след 15ч съм зад бара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #16 Отговорено 26 Декември, 2007 Аз вчера бях зает със семейни събирания, и да се оплача - писаха ми акт за превишена скорост Тия куки нямат душа, на Коледа да сложат радар и да почнат да пишат актове, ужасно... Минал съм бил с 78 км/ч в населено място... днес привечер някой ако реши съм насреща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове