Jump to content
Naz

Ще ходя в Пловдив за Коледа.

Recommended Posts

Ми след голямо обмисляне, реших че ще карам Коледа в Пловдив, така че м/у 24-ти следобяд и 26-ти до обяд някой ако иска може да пием кафе, да се запознаем и такам. :lol: Телефона ми е 0899 140 240 - Наско, ще съм със Сиситу, та някой ако забележи синя ниска хонда със старозагорска или софийска регистрация, (ако мина утре КАТ живот и здраве) аз съм. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, супер. Ще се радваме, да ударим по кафенце ... примерно на 25-ти по някое време. Координати: Joro_pr - 088 5299 234 - Жоро и Iceman - 089 82 42 177 - Руслан. Дрънни като се излюпиш! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чудно ... разни хонди по Коледа ... телефони бол само самолета чакаме да пристигне :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее аре и мен ме пишете :huh: дайте направо ако искате да се уговорим нещо и на 25 може да се съберем 3,4,5,16 човека :/0888523396 - Наско съм и аз ... да не ме забравите ей ... че за празниците съм в плд и искам да се запозная с някой от ударната група в плд :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fozio

0883389034 аз съм Вахрам ако решиш звънкай ще ми е приятно да се запознаем аз съм за да се саберем както каза колегата по горе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

и аз съм с вас само да се разберем къде и кога :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Франки ... твойто ми мяза на едно яко напиване у Филибето майна !! :D Само нема да танцуваш после със Сиса ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Франки ... твойто ми мяза на едно яко напиване у Филибето майна !! :huh: Само нема да танцуваш после със Сиса ! ;)

Абе, тва да не ти е Стара Загора :P:huh: Тука като кажем кафе, значи кафе.Iceman, звъннете и на мен ако се уговорите нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ако се разберете нещо пишете тук. Дори и двама да сте ще станем 3ма :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Гледам, бая народ прояви желание - та който има идеи за място и час - моля да не се срамува!Весела Коледа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Аз като гледам, времето си върви. Та направо в Aqualand-а в ж.к. Тракия - ще се съберем на паркинга в 14 часа и после ще скокнем вътре. Ако няма места, ще ги мислим като се съберем!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да мога днес, много семейни ангажименти, айде утре ако има желаещи и възможност. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами вчера се посъбрахме на 50-60% от заявилите желание, поради ред причини ... Както и да е. Чукнахме по кафенце, ударихме му по един сладък лаф и така. Ако можете за днеска - пак се организирайте, аз за съжаление съм на работа :rolleyes: и ще пропусна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

и аз днес съм на работа във Венера- до университета ако някои иска след 15ч съм зад бара :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вчера бях зает със семейни събирания, и да се оплача - писаха ми акт за превишена скорост :) Тия куки нямат душа, на Коледа да сложат радар и да почнат да пишат актове, ужасно... Минал съм бил с 78 км/ч в населено място... днес привечер някой ако реши съм насреща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...