Restless 209 #1 Публикувано 19 Декември, 2007 http://forums.hondabg.com/uploads/11978122...88_681_4426.jpgEто какв оизлиза при мене.Така е откакто се смени форума, налага ми се да кликам върху името на човека "open in new tab" и там вече има опция за ПМНе знам каква може да е причината , пробвал съм доста браузъри без успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 19 Декември, 2007 На мен не ми излиза само когато не съм лгнат. А тъпия форум си ме изхвърля доста често Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #3 Отговорено 19 Декември, 2007 (Редактирано) логнат съм... чак пък никога да не се логвам... я виж колко постове набрах за 1 година ие, лисица, опера, макстон, авант... се тая Редактирано 19 Декември, 2007 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 19 Декември, 2007 (Редактирано) Я си провери долу в левия ъгъл има една опция за смяна на езика !Като цъкнеш ти излиза :EnglishBulgariаnBulgarian(DaoBg)....ако не е на English .. оттам ти идва проблема ! Аз го имах същия при смяната ! Редактирано 19 Декември, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #5 Отговорено 19 Декември, 2007 БОГ СИ Може би просто не е преведен съответния стринг?!Аууу, модераторите, доброволец съм да допреведа каквото там има нужда по форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове