kleni 17 #1 Публикувано 18 Декември, 2007 (Редактирано) От къде мога да купя тези О-пръстени и за какви пари.Ако някои е сменял нека помогне.Благодаря предварително. Редактирано 18 Декември, 2007 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ripper 0 #2 Отговорено 16 Януари, 2008 От къде мога да купя тези О-пръстени и за какви пари.Ако някои е сменял нека помогне.Благодаря предварително.Аз имах следния проблем с тяхното намиране защото са нестандартни ! В крайна сметка си намерих такива пръстени в магазин за части за трактор Много е важно гумените пръстените да са устойчиви на бензин ! Защото ми се случваше да намеря подобен размер и след поставянето да текат (което в никакъв случай не трябва да става) ! Също важно е преди да поставиш инжектора в бензиновате рейка да намажеш с масло (много малко количество е необходимо) пръстена за да може да влезе ! Вкарвай ги под прав ъгъл без да го мърдаш за да не се скъса ! Аз мойте ги намазах с слюмка и ви влезоха без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове