Jump to content
SLX

Разчитане на моя ВИН

Recommended Posts

Колеги, моля за помощ. Бихте ли ми помогнали с разчитане на ВИН-а на моята кола. Трябва ми, за да поръчам една част от Щатите Колата е акорд купе, произведена именно в САЩ. Номерът е 1HGCG4160XА601775. Регистрирана е през февруари 2000 година, но изглежда е произведена през 99-та. Всъщност как се брояха годините на производство септември- септември или нещо такова...В Юби ко ми извадиха парт номера на рейката, която искам да поръчам, но щатския софтуер не го познава, нито вина ми. Затова моля за помощ. Също ще съм ви признателен, ако имате Интернет адрес на онлайн магазин в САЩ, от който мога да си поръчам рейка с доставка до БГ. С Иво проучихме въпроса, но ми се ще да погледна и другаде.Благодаря за помощта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Description Position Raw Data Decoded Data

Region: 1 1 North America

Country: 1-2 1H U.S.A.

Manufacturer: 2-3 HG Honda

Model Specific: 4-8 CG416 Unknown

Check Digit: 9 0 Invalid

Year: 10 X 1999

Assembly Plant: 11 А А

Serial Number: 12-17 601775 601775

check цифрата ти е невалидна 1HGCG4160XА601775

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря. Но как така е навалидна, странна работа. Може ли да е О, или U. Всъщност частта, която ми трябва е с номер от Юби ко 53601-S82-G01. извадиха я по ВИН от моя талан. Сега ми е нужно да я извадя от сайта на някой американски дилър. Същата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз имам същия проблем 1HGEJ11400L112141не ми го харесват американските сайтове за части VIN-а и тва си е :cool: а на този сайт който колегата е дал ми излизат два вида резервоари и не е ясно кой от двата е моя :cool::huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, сайта на сан леандро в Калифорния не ебава нито моя вин, нито парт номера на частта, която, мамка му, барабар с цялата кола е произведена в САЩ. Това ми е проблемът. Да си намеря рейка от САЩ, която има номер 53601-S82-G01- power steering gear- комплект рейка за акорд купе.моля за помощ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...