Jump to content
vulgar display of power

Търся си лагерчета за първичния вал на скоростите

Recommended Posts

Скоро ме очаква "нервите на страни,скоростите долу" защото шума от тези лагетрчета вече е непоносим,то направо си е меляне,и сега колеги съм в усилено търсене на тези чаркове,проверих в нипартс....греда,въртях на какви ли не телефони за японски части но никъде не предлагат такива неща,а бултрако е последния вариант защото всички знаеме цените,ако има друга алтернатива за намирането на тези части както и инфо за цените за да съм подготвен моля споделете :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас,а в бултрако провери ли,или някаде където продават само лагери да ги намериш под размер,аз бих опитал този вариант но още не е свалена кутията и не мога да знам размерите им :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече почвам да се отчайвам,и незнам дали скоро ще мога да си подкарам колицата,моля ви помагайте,наистина ли никой незнае за тези лагери,толкова ли са нестандартни :matrix:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Горките ми душици :lol: Що не вземете да питате в Бултрако колко струва лагер на първичния вал за вашите коли???Вместо това си ближете раните тук и пълните форума с глупави теми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре бе, не е възможно до е някакъв уникален по рода си лагер?!http://www.slhondaparts.com/browse.asp?Mod...++++++MAINSHAFTако на този линк е първичния(главен?) вал , то в щатите тия лагери са по 15-20 долара, не е нещо драстично, ако Бултрако ги продават на петорна цена може да се поръча?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги,и за тези които незнаят а им се наложи да търсят такива лагери,в бултрако се поръчват срещу 35 лв на парче,днес проверих по телефона :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...