Jump to content
Guest slavichakarov

Нещо в кормилната кутия тропа

Recommended Posts

Guest slavichakarov

Когато съм на павета застрашително хлопам,на друга настилка всичко е перфектно.В един сервиз ми казаха за уплътнения в кормилната кутия,някой сблъсквал ли се е с подобен проблем,дайте съвет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това за ХОНДА ли питаш?щото кормилна кутия :ph34r: .попринцип може да са ти казали за рейката нещо,а иначе това както го описваш на павета,ми то там всичко може да е,а не само рейката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се включа. Имах една Хонда която имаше абсолютно същия проблем. Ако може да се нарече проблем. Малък луфт в рейката и чукане на желязо в кормилото. Луфта от долу се предава чак горе и шофьора си мисли че е в кормилото. Много е неприятно. Ако питаш тези в колата ще ти кажат че не тропа но понеже ти държиш волана се предава на ръцете. Решение:1) Натегни малко рейката и малко ще изчезне луфта. Няма да изчезне напълно но ще е по добре2)Смена на рейката. Ако се стигне до това след като я види майстор, ми кажи че един приятел има една нова за продаване и се чуди какво да я прави.Но чесно да ти кажа пробвай да обереш луфта и си свиркай. Карай по малко по павета:ph34r:)) Рейката има още много да ти кара за да се наложи да я сменяваш при такова нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

клопането може да се получава и от каренцата на кормилния прът

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

клопането може да се получава и от каренцата на кормилния прът

Може ли да поясниш по добре какво имаш в напредвид. Имаме една Хонда която има този проблем. Сменихме накрайниците и натегнахме рейката но все още има луфт (тропане) в кормилото. Може да сменим рейката но е скъпо. Така че може ли да поясниш какво имаш в напредвид за кормилня прът. Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доло като се наведеш до педалите и ще видиш има две каренца/може да има един капак пред тях/за тях ти говоря.Едното се сменя много лесно,а другото се сваля цялото кормило с пръта заедно.Не е трудно,но е въртел.Засега толкова от мен и успех с разглабането.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още днес сме я разглобили и ще пиша по късно дали това е било проблема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...